4 motive pentru care gazduirea de tip Share seamana cu serviciile Fast Food

Share Button

Toata lumea vrea foarte mult. Obtinerea unui pret cat mai scazut posibil, in mod rezonabil, este esentiala pentru a va alimenta afacerea cu un buget mai mic. Este usor sa credeti ca solutia ieftina este in mod necesar cea mai buna – tratezi provocarile pragmatic, cu cat mai putine investitii posibil.

In plus, optiunea cea mai accesibila este adesea cea mai disponibila, deoarece toata lumea doreste sa-si controleze costurile. Gazduire Enterprise ne ofera mai multe informatii.

Cand avem nevoie de gazduire, ca si in cazul oricarui alt serviciu de afaceri, dorim sa obtinem rapid acest plan fara nici o greseala. In dorinta de a avea gazduire si de a continua sa lucram este usor sa lasam la o parte sanatatea site-ului nostru.

kalapod.ro

Este o provocare similara aceea de a conduce si de a avea nevoie de mancare. Alegerile extrem de prelucrate ale lanturilor de fast-food sunt disponibile imediat, chiar langa marginea drumului. Putem sa luam o masa rapid si stim ca nu ne va costa mult. Cu toate acestea, stim ca beneficiile pentru sanatate pot fi devastatoare.

Steve Woody de la Online Mastery sugereaza ca gazduirea in comun este junk food digital pentru prezenta online. El spune ca simte ca multi oameni nu sunt atenti atunci cand vine vorba de infrastructura pe care o folosesc pentru a-si sustine site-urile. In mod evident, persoanele care au folosit gazduire comuna pentru afacerile lor fac asta pentru a diminua costurile.

Iata patru motive pentru care este o idee buna sa mergeti pe o alta ruta decat la gazdele partajate:

Sunteti consumatori.  Vrei sa fii tratat ca un rege? Din pacate, nu veti primi tratamentul VIP ca un client de tip fast food sau shared hosting. Intreprinderile comune de gazduire fac bani din volumul lor de clienti – astfel incat acestia ar putea chiar sa aiba grija mai putin de faptul daca un cont ramane sau nu.

answear.ro

Cu un cont comun, nu veti avea mari interventii din partea firmei de gazduire atunci cand apar probleme, explica Jonathan Bailey de la Bloggingpro. “Daca doriti o gazda care este dispusa sa faca mai mult pentru dvs. si sa lucreze mai mult cu dvs., trebuie sa va ganditi sa cheltuiti mai multi bani”.

Informatiile sunt inselatoare.

Distribuirea de hosting poate fi vanduta ca si cum ar fi proiectata pentru o crestere inteligenta si sanatoasa a afacerilor. Cu toate acestea, ca si fast-food-ul, companiile de hosting ce se concentreaza pe gazduirea comuna incearca sa reduca costurile si sa vanda cat mai multe planuri. Burgerul pe care il mananci vreodata arata ca cel din imagine?

In mod similar, este posibil ca planul vostru comun sa nu fie chiar asa cum se specifica in reclame. Un exemplu de asteptari nerezonabile de gazduire comuna este notiunea de resurse nelimitate, care este protejata cu clauze “de utilizare echitabila”.

Performanta.

Un server partajat reduce costurile pentru toate companiile, permitand numerosilor oameni sa imparta aceleasi resurse.  De aceea recomandarea este sa alegeti oricare alta varianta de gazduire mai ales atunci cand rulati un site cum ar fi un magazin online.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Digg thisShare on StumbleUpon0Share on Tumblr0