5 probleme tipice pe care le rezolva o aplicatie web dedicata administrarii parcarilor

answear.ro
Share Button

Tensiunea dintre nemultumirile fata de optiunile de parcare si dorinta noastra de a le avea oriunde, creeaza un conflict permanent intre indivizi, companii si comunitati. Solutiile inovatoare, precum un soft parcare inteligent, pot ajuta la eliminarea acestui conflict.

Managementul parcarii se concentreaza in mod egal asupra calitatii, cum ar fi usurinta de obtinere a informatiilor, confortul si siguranta mersului pe jos de la un loc de parcare pana la destinatie, precum si atractivitatea si securitatea facilitatilor de parcare.

Administrarea corecta a parcarii include diverse politici si programe care au ca rezultat o utilizare mai eficienta a resurselor de parcare. Asta inseamna, de exemplu, ca o locatie de parcare poate servi mai multor destinatii sau ca ar trbui sa existe spatii pentru a favoriza utilizarile prioritare precum livrarile si comisioanele rapide.

Totodata, e nevoie ca soferii sa poata obtine cu usurinta informatii privind localizarea si pretul locurilor de parcare. Toate aceste lucruri consuma mult din valoarea serviciilor de parcare oferite de catre administratori, si reduc spatiile necesare pentru a servi o anumita zona.

Fie ca vorbim de o companie privata sau o institutie publica ce administreaza parcari, organizarea inteligenta a locatiilor conduce la eficienta serviciilor si satisfactia utilizatorilor.

Planificarea parcarii conventionale tinde sa se concentreze in primul rand pe cantitate. Practicile actuale vizeaza furnizarea a cat mai multe spatii de parcare, insa ineficient administrate. Problema reala nu este intotdeauna lipsa locatiilor, ci gestionarea neperformanta. Pentru a intelege modul in care putem beneficia de integrarea unui soft parcare modern,  sa luam in considerare problemele tipice pe care sistemul le poate rezolva:

  1. Verificarile manuale. Angajatii efectueaza o munca intensiv manuala pentru verificarea autovehiculelor care nu sunt autorizate. O astfel de procedura presupune erori de intrare si pierderi financiare.
  2. Inregistrarile pe hartie. Un volum mare de informatii este greu de administrat prin folosirea unor registre si dosare. Angajatii consuma timp pretios pentru a cauta informatii exacte in documente diferite sau prin arhive.
  3. Timpul de asteptare al clientilor. Sarcinile de lucru manuale presupun un management invechit si ineficient. Clientii sunt nevoiti sa astepte la coada pentru a intra in parcare sau pentru a o parasi, deoarece procesul manual de lucru al angajatilor necesita mult timp.
  4. Costul ridicat cu forta de munca. Citirea, scrierea si introducerea datelor sunt anevoioase si consumatoare de timp. Astfel, costurile sunt majorate din cauza banilor cheltuiti cu angajatii care efectueaza sarcini manuale repetate.
  5. Accesul neautorizat. Biletele de hartie pot fi duplicate cu usurinta, mai ales daca nu exista si alerte de securitate in cazul in care un autoturism neautorizat intra in parcare.
kalapod.ro

Managementul eficient al parcarii poate oferi beneficii economice, sociale si de mediu semnificative. Administrarea corespunzatoare prin utilizarea unui soft parcare eficient contribuie la eliminarea acestor probleme des intalnite si la simplificarea activitatii de parcare.

 

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Digg thisShare on StumbleUpon0Share on Tumblr0