Cum alegi un acumulator extern?

Share Button

De cativa ani de zile, telefoanele mobile nu mai reprezinta o optiune pentru oameni, ci sunt mai degraba o necesitate, iar acest lucru este firesc in conditiile in care un smartphone poate sa fie folosit in foarte multe scopuri.

Ei bine, tocmai datorita faptului ca telefonul a devenit odata cu trecerea timpului o necesitate, este foarte important ca atunci cand ai de gand sa iti cumperi un astfel de dispozitiv, sa iti indrepti atentia si spre cateva accesorii telefoane, care iti pot fi de foarte mare ajutor in anumite situatii.

Un astfel de accesoriu este fara doar si poate bateria externa, sau acumulatorul extern dupa cum mai cunosc utilizatorii si acest accesoriu.

Ei bine, in momentul in care discutam despre baterii externe trebuie sa mentionam faptul ca acestea pot sa fie ideale pentru toate persoanele care folosesc telefonul mobil, iar apoi nu au acces la o sursa de energie electrica pentru a incarca bateria dispozitivului.

Un acumulator extern poate fi accesoriul ideal pentru cei care pleaca in vacanta, sau pentru cei care calatoresc si care trebuie sa isi incarce neaparat telefoanele mobile.

Alegerea unui astfel de accesoriu pentru smartphone poate sa fie influentata de cativa factori foarte importanti precum puterea acumulatorului. Ideal ar fi de fiecare data un acumulator care sa poata incarca telefonul complet de cel putin doua ori. Tocmai de aceea, pentru un telefon care are o baterie de 3000 mAh, ideal ar fi un acumulator extern care sa aiba o capacitate de 7000 mAh.

Un alt detaliu foarte important care conteaza atunci cand vine vorba despre alegerea unui astfel de accesoriu, este reprezentat de modalitatea de incarcare. Bateriile externe se pot incarca direct de la priza, insa ele se pot incarca si de la calculator prin intermediul unui cablu USB sau micro USB.

kalapod.ro

Deasemenea, exista baterii externe care au un stecher incorporat, asa ca trebuiesc doar sa fie conectate la priza pentru a se incarca. Mai nou se pare ca exista chiar si baterii externe care folosesc energia solara pentru a se incarca.

Conectivitatea reprezinta un alt aspect foarte important, iar aici trebuie precizat faptul ca exista baterii externe care au nevoie de cablul cu care telefonul a venit la pachet, dar exista si baterii externe wireless.

Apoi, conteaza foarte mult si compatibilitatea. De exemplu, o baterie externa pentru un dispozitiv Apple, se poate folosi pentru orice model iPhone sau iPad, insa nu se potriveste si pentru incarcarea unui telefon sau a unei tablete cu sistemul de operare Android.

Portabilitatea este un alt aspect care trebuie luat in calcula atunci cand vine vorba despre achizitionarea unui asemenea accesoriu. Se pot gasi baterii externe cu o greutate cuprinsa intre 100 si 200 sau putin peste 200 de grame. Cu cat bateria externa are dimensiuni mai reduse si este mai usoara, cu atat ea este mai usor de transportat.

answear.ro

Asadar, in mare parte cam acestea sunt cele mai importante detalii in functie de care se alege o baterie externa pentru un smartphone sau pentru o tableta.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Digg thisShare on StumbleUpon0Share on Tumblr0