De unde sa cumpar utilaje de constructii de calitate?

kalapod.ro
Share Button

De unde sa cumpar utilaje de constructii de calitate?In constructii nu se lucreaza doar ziua, ci si noaptea. In constructii nu se lucreaza doar pe lumina, ci si in incaperi intunecoase. In constructii, daca ai utilaje de constructii potrivite, poti face din noapte zi.Da, ai citit bine.

Exista utilaje de constructii la Epinvest.ro care ajuta echipa de constructori sa poata lucra cu o lumina suficienta. Daca si tu intampini o astfel de problema si ai nevoie de lumina pentru a lucra chiar si atunci cand se lasa intunericul, cumpara un echipament de luminare si scapa de aceasta problema.

Aceste echipamente sunt ideale pentru lucrarile la care timpul este foarte important si nu iti ajunge lumina naturala pentru a termina la timp un anumit proiect. Echipamentele de iluminare de la Wacker Neuson sunt accesibile, usor de intretinut si usor de transportat. Ele se regleaza cu usurinta, astfel incat lumina sa fie perfecta pentru a lucra la cele mai inalte standarde.

answear.ro

In cele ce urmeaza vom vorbi despre 2 tipuri de aparate de iluminat, si anume LTN si LBM.

LTN face referire mai exact la un intreg echipament de iluminat, compus dintr-un brat, o manivela, un generator de curent si 4 lampi. In ceea ce priveste echipamentul LTN, acestea functioneaza timp de 73 de ore fara a fi necesara o realimentare. Poti roti cu ajutorul unui buton unitatea de luminare pana la 360 de grade. Pentru un astfel de echipament nu este necesara pamantarea. El este compus din 4 lampi cu o putere individuala de 1000 de wati si are 3 brate care ajuta la mentinerea echilibrului aparatului. Inaltimea se regleaza cu ajutorul unei manivele.

LMB este de fapt un balon de lumina, compus dintr-un brat de forma unui stativ, o husa textila ce permite trecerea luminii, un generator electric si o manivela. In plus, acest balon are si un carucior de transport. Poti opta pentru un astfel de balon si fara stativ, urmand sa-l montezi pe bratul unei macarale sau schele.

Pe site-ul http://www.epinvest.ro/ poti gati diverse modele de echipamente de iluminat si poti alege in functie de preferintele pe care le ai. De ce recomandam acest site?

Pentru ca de 20 de ani trateaza clientii cu respect si seriozitate, pentru ca livreaza clientilor produsele in cel mai scurt timp si in cele mai bune conditii, pentru ca ofera transport gratuit la comenzile care depasesc pretul de 500 de lei, pentru ca are sute de produse promotionale din diverse categorii cum ar fi: scule electrice si manuale, scule pneumatice, scule de masurare, generatoare, utilaje de constructii, forestiere si de curatat, echipamente de incalzire si echipamente de protectie, pentru ca poti plati prin modalitati moderne, cum ar fi plata cu cardul si pentru ca are specialisti care iti stau la dispozitie atunci cand ai nevoie de service pentru produsele cumparate.

Cu domeniul constructiilor nu e de glumit. Daca vrei ca ceea ce construiesti sa reziste, trebuie sa faci totul cu responsabilitate, daruire si sa fii dispus sa faci sacrificii atat financiare cat si fizice, pentru ca da, uneori trebuie sa lucrezi noaptea, sa lucrezi peste program sau sa lucrezi atunci cand simti ca nu mai poti.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest1Digg thisShare on StumbleUpon0Share on Tumblr0