Tot ce trebuie sa stiti atunci cand va ocupati de o inmormantare

Share Button

Cand un trup este ingropat in pamant, acesta este asezat intr-un sicriu sau infasurat intr-un giulgiu, plasat intr-o groapa in pamant si acoperit cu pamant. Cand un corp este inmormantat intr-un mausoleu sau intr-o cripta, acesta este asezat intr-un sicriu, plasat intr-o nisa mare in perete si inchis sigilat. Pentru mai multe detalii accesati Repatriere-Romania.ro.

Optiuni pentru serviciile de ingrijire

O inmormantare poate avea loc dupa o slujba funerara la o casa de inmormantare sau un loc religios de cult, dupa un serviciu  la locul de inmormantare, inaintea unui serviciu de pomenire sau imediat dupa moarte (cunoscut sub numele de “ingropare directa”).

Locatii de inmormantare

Inmormantarea in sol, incorporarea in mausoleu si incorporarea in cripte au loc in mod traditional intr-un cimitir. Daca locuiti intr-o zona rurala, puteti avea, de asemenea, optiunea de a fi ingropat pe propria proprietate. Exista, de asemenea, terenuri de inmormantare “verzi” si naturale situate in toata tara pentru ingroparea ecologica.

Va avea loc ingroparea la un cimitir sau intr-o alta locatie?

Daca inmormantarea va avea loc intr-un cimitir, cimitirul trebuie sa indeplineasca cerintele specifice (cimitirul religios, cimitirul veteranilor, cimitirul verde etc.)?

answear.ro

Daca inmormantarea se va desfasura intr-o alta locatie, aveti dreptul legal sa o faceti?

Planificati o inmormantare in sol si va trebui sa cumparati un loc de veci?

Planificati o plasare si va trebui sa cumparati un spatiu intr-un mausoleu?

Produse pentru ingropare

Produsele pe care va trebui sa le cumparati pentru inmormantare depind atat de preferintele dvs., cat si de unde doriti sa aiba loc inmormantarea. Deoarece cimitirele diferite au cerinte diferite, tipul sicriului sau tipul de piatra de mormant de care veti avea nevoie depind de locatia de inmormantare. In cea mai mare parte, cu toate acestea, veti avea nevoie probabil de:

Un sicriu

O cripta sau un loc de veci

Piatra de temelie sau cruce

Pe masura ce va ganditi sa achizitionati aceste produse, va recomandam sa va puneti urmatoarele intrebari:

Daca planuiti sa cumparati un sicriu, aveti cerinte personale sau religioase pentru stilul acestuia? De exemplu, evreii sunt in mod traditional ingropati in sicrie care nu contin metal.

Daca nu sunteti interesat sa cumparati un sicriu scump, dar doriti ca un corp sa fie afisat pentru inmormantare, casa de inmormantare cu care lucrati ofera un sicriu de inchiriere?

Daca inmormantarea va avea loc intr-un cimitir, care sunt cerintele cimitirului cu privire la sicriu? Casa de inmormantare ofera cruci care respecta atat cerintele cimitirului, cat si preferintele dvs.

Daca inmormantarea va avea loc intr-un cimitir, care sunt cerintele cimitirului in ceea ce priveste pietrele funerare si marcajele? Cimitirul lucreaza numai cu anumiti furnizori sau puteti achizitiona o piatra de mormant sau un marcator de la un furnizor ales de dvs.?

Costul ingroparii poate fi destul de ridicat, cand toate costurile – inclusiv costurile de cimitir – sunt luate in considerare. Daca lucrati la un buget, poate doriti sa aveti stiti cat de mult va puteti permite sa cheltuiti inainte de a incepe sa achizitionati produse.

Costul ingroparii include in general:

kalapod.ro

Orice produse pe care le veti cumpara, inclusiv un sicriu, o cripta  si o piatra funerara.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Digg thisShare on StumbleUpon0Share on Tumblr0