Tu ce unitate centrala si ce monitor iti alegi?

Share Button

Se stie faptul ca in ultimii ani de zile, majoritatea celor care isi doresc un echipament pe care sa il foloseasca acasa, aleg sa isi indrepte atentia spre un laptop in defavoarea unui PC, tinand cont de faptul ca laptopul poate fi la fel de performant precum PC-ul, insa ocupa mult mai putin spatiu in incapere.

Exista insa si utilizatori care oricand si la orice ora si-ar cumpara un PC in defavoarea unui laptop, si asta deoarece sunt fani ai acestor echipamente.

Utilizatorii care intentioneaza sa isi cumpere un PC, au posibilitatea de a-si alege un calculator nou, iar astfel vor avea atat unitatea centrala noua, cat si monitorul, tastatura sau mouse-ul.

kalapod.ro

Cu siguranta aceasta alegere poate sa fie una foarte inspirata, dat fiind faptul ca un calculator nou daca este ales cu inspiratie, poate sa fie folosit fara probleme 3-4 ani de zile.

Exista insa si utilizatori care atunci cand aleg sa isi cumpere un PC, isi indreapta atentia spre echipamente second hand, iar atunci cand discutam despre echipamente second hand ne referim atat la unitati centrale second hand cat si la monitoare second hand.

Cei care aleg sa isi cumpere calculatoare second hand, pot sa isi indrepte totusi atentia spre o tastatura noua sau spre un mouse nou, deoarece aceste componente ale calculatorului au preturi mici.

Exista insa si cazuri in care utilizatorii aleg sa isi cumpere o unitate centrala noua, deoarece isi doresc sa detina un calculator care sa dispuna de specificatii tehnice remarcabile, insa isi indreapta atentia spre monitoare second hand.

answear.ro

De ce? Pentru ca unitatea centrala are o importanta deosebita, in timp ce monitorul poate sa fie de generatie mai veche, sau de generatie mai noua, iar aici ne referim la monitoarele Full HD.

Exista si monitoare de o generatie si mai noua, iar acestea sunt monitoarele 4K, insa cu siguranta cei care isi cumpara un monitor 4k isi cumpara si o unitate centrala pe masura.

Ei bine, pana la urma indiferent de faptul ca discutam despre calculatoarele noi sau ca discutam despre calculatoarele second hand, trebuie sa mentionam faptul ca acestea sunt achizitionate de catre foarte multa lume.

O mare parte dintre toti cei care isi cumpara un astfel de echipament sunt gamerii, insa acestia isi cumpara calculatoare special construite pentru gamming, iar monitoarele alese sunt cu siguranta 4K.

Exista si utilizatori care aleg sa isi cumpere calculatoare pe care sa le foloseasca acasa in cele mai simple scopuri, precum vizionarea filmelor sau navigatul pe internet. Cu siguranta aceasta categorie de utilizatori isi poate indrepta atentia spre calculatoare si spre monitoare second hand, iar acestea pot sa fie suficient de performante pentru nevoile lor.

Exista insa si utilizatori care isi cumpara calculatoare pe care le folosesc in interes profesional, iar pentru aceasta categorie de utilizatori ar reprezenta o idee inteleapta aceea de a alege o unitate centrala noua si un monitor second hand, iar astfel vor avea un calculator bun, care sa faca fata cu succes tuturor cerintelor avute.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Digg thisShare on StumbleUpon0Share on Tumblr0