Tu stii sa alegi incaltamintea pentru bebelusul tau?

answear.ro
Share Button

Alegerea de pantofi pentru bebelusi, sau alegerea oricarui alt tip de incaltaminte pentru bebelusi, cu siguranta nu este o misiune atat de simpla precum pare, asa ca in cele ce urmeaza vom discuta in acest articol despre cum se alege incaltamintea pentru bebelusi.

Parintii care cauta incaltaminte bebe, ar trebui sa cunoasca mai intai de toate cateva reguli esentiale, pentru ca intr-un final sa faca alegerile cele mai bune privind incaltamintea pentru bebe.

Mai intai de toate trebuie precizat faptul ca si atunci cand discutam despre incaltaminte pentru bebelusi, la fel ca si cand discutam despre incaltaminte copii sau incaltaminte adulti, exista incaltaminte cu talpa flexibila, si incaltaminte cu talpa tare.

Cel mai indicat ar fi ca parintii sa isi indrepte atentia spre incaltamintea cu talpa flexibila, pentru ca in acest fel bebelusii vor invata sa mearga corect. Plus de asta, un bebelus nu are la fel de mare puterea precum un copil de 2-3 ani de zile pentru a flexa piciorul atat de mult, incat sa indoaie o talpa de pantof.

Deci, cu siguranta incaltamintea cu talpa tare nu este confortabila pentru cei mici, asa ca parintii trebuie sa tina cont de acest detaliu.

Parintii care se afla in cautarea de incaltaminte pentru cei mici ar trebui sa isi indrepte atentia numai si numai spre incaltaminte sub glezna, pentru ca aceasta este confortabila si ajuta bebelusii sa aiba un mers perfect.

Parintii care se gandesc si la incaltamintea pe glezna, trebuie sa fie constienti de faptul ca acest tip de incaltaminte ingreuneaza mersul celor mici. Plus de asta, acest tip de incaltaminte nu permite ca muschii bebelusului sa se dezvolte si sa lucreze corect.

kalapod.ro

Un alt detaliu important este acela ca exista parinti care prefera sa le cumpere bebelusilor lor sandale, asa ca indiferent ca discutam despre sandale fetite sau sandale baieti, acestea ar fi indicat sa fie inchise la varfuri.

De ce? In primul rand pentru ca in interiorul sandalelor nu va mai intra praf sau nisip, iar in al doilea rand, sandalele cu varfurile inchise protejeaza si foarte bine degetele de la picoare.

Fara doar si poate insa, unul dintre detaliile de care trebuie sa tina cont cel mai mult parintii care cauta incaltaminte pentru copilasii lor, este legat de calitatea materialului din care este confectionata incaltamintea.

Se poate gasi atat incaltaminte din materiale precum piele sau panza, dar si incaltaminte din materiale plastice sau din cauciuc ori alte materiale. Cel mai bine ar fi ca parintii sa aleaga incaltaminte din piele sau din panza pentru copiii lor, iar in acest fel se vor asigura de faptul ca piciorusele bebelusilor pot respira.

Asadar, in mare parte acestea ar fi cam cele mai importante detalii pe care ar trebui sa le cunoasca un parinte atunci cand vine vorba despre incaltamintea pentru bebelusi.

Parintii care vor tine cont de aceste detalii, cu siguranta vor reusi sa cumpere mereu cea mai buna incaltaminte pentru bebelusii lor, pe cand parintii care nu tin cont de aceste detalii, pot ajunge sa regrete alegerile facute.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Digg thisShare on StumbleUpon0Share on Tumblr0