Atmosfera unica prin lumanari decorative

Share Button

Lumanarile decorative sunt o optiune exelenta pentru a infrumuseta orice loc. Acestea creeaza un mediu placut si se numara printre primele alegeri atunci cand vine vorba de decorare. Lumanarile decorative sunt accesorii care vor fi mereu la moda, in ultimii ani fiind din ce in ce mai indragite.

Lumanarile decorative pot fi confectionate din mai multe materiale precum ceara – care poate fi si parfumata – sau plastic. Cele din ceara pot fi parfumate si mirosul persistent transforma totul intr-o feerie.

Lumanarile decorative din plastic au mai multe atuuri spre deosebire de cele din ceara si anume: flacara lor nu se incalzeste, elimina riscul de a arde alte obiecte, sistemul este pe baterii, se pot gasi sub diferite forme chiar si cu alte accesorii carora nu le dauneaza, se pot tine aprinse mai mult timp, nu ai nevoie de niciun sistem de ardere pentru a le aprinde, flacara lor poate fi intr-o singura culoare sau multicolora

Ambele tipuri de lumanari, cele din plastic si cele din ceara, se pot gasi sub diferite forme. Pe langa acest lucru, ele mai pot avea si accesorii precum pahare, crengute, coronite sau leduri si de asemenea, sunt si plutitoare.

Lumanarile decorative nu sunt destinate doar unui sezon, cum ar fi cel al iernii si al sarbatorilor de iarna, ci tuturor. Aceste decoratiuni se potrivesc perfect oricarei incaperi si fac parte din decoratiunile cele mai cautate. Foarte multe persoane privesc lumanarile decorative ca pe o sursa de energie, privesc lumina lumanarilor si se incarca cu energie pozitiva.

Aceste decoratiuni sunt folosite pentru a crea un mediu ambiant, pentru a da miros placut unor incaperi si mai ales pentru schimbarea dispozitiei. Lumanarile decorative sunt piese pe care fiecare casa trebuie sa le contina. Fie ele confectionate din ceara, fie confectionate din plastic, aceste lumanari reprezinta sursa perfecta energie pozitiva.

answear.ro

Lumanarile sunt asociate de cele mai multe ori cu romantism si lucruri sfinte, iar prin imbinarea celor doua obtinem buna dispozitie. In ceea ce priveste lumanarile decorative din plastic, acestea isi fac loc printre decoratiunile cele mai in voga si odata cu trecerea timpului acestea iau locul celor confectionate din ceara.

Lumanarile din ceara au riscul de a arde si alte obiecte, mai ales cele din material textil.  In momentul in care ceara se consuma si acestea se sting, emana un miros nu tocmai placut. Acest lucru nu mai reprezinta o problema, atunci cand vorbim de lumanari decorative din plastic. Diferentele dintre cele doua pot fi privite atat ca avantaje, cat si ca dezavantaje, totul depinde de preferintele cumparatorului.

Daca sunteti o persoana romantica, decorarea dormitorului cu lumanari decorative este cea mai buna solutie pentru o seara romantica cu persoana iubita, sau pentru un somn linistit intr-un ambient placut.

Acestea schimba aspectul unui loc si ofera o senzatie de liniste. Asocierea lumanarilor decorative cu romantismul se face datorita aspectului lumanarilor. Lumanarile decorative se gasesc sub forme de flori, cu diferite pahare, cu coronite si crengute pentru sarbatori, rotunde si plutitoare, toate destinate sa schimbe locul in care sunt amplasate.