De ce este bun WordPress pentru site

answear.ro
Share Button

Ati vrut vreodata sa incepeti o afacere, dar ati ezitat deoarece stiati ca veti avea nevoie de un site web? Sau ati ratat clientii pentru ca firma dvs. mica nu are inca un site? DroidWebDesign.com este cea mai buna solutie pentru un site reusit.

Daca nu sunteti o persoana tech-minded, infiintarea unui site poate sa creeze confuzii  si poate fi consumatoare de timp daca o faceti singur – sau scumpa daca angajati pe altcineva sa o faca.

Aceste grijile sunt de inteles. Cu toate acestea, este 2018.

Un site web este o necesitate daca doriti sa ajungeti la piata tinta, iar infiintarea unui site web este mult mai usoara decat va puteti da seama, mai ales daca folositi WordPress pentru asta.

Ce este exact WordPress?

WordPress este un sistem de management al continutului (CMS), ceea ce inseamna ca este proiectat pentru a va ajuta sa organizati si sa afisati continutul site-ului dvs.

Ce conteaza ca continut? Tot ce apare pe site-ul dvs., de la antet cu numele firmei dvs. la informatiile dvs. de contact la postarile dvs. de blog si la filmele de instruire. Daca este pe site-ul dvs., este continut.

kalapod.ro

(O nota despre WordPress.com versus WordPress.org, pentru ca veti vedea atat online: WordPress.org ofera CMS-ul gratuit despre care vorbim. WordPress.com ofera o platforma gratuita, WordPress-CMS pentru non-comerciale bloguri care nu pot fi personalizate cu pluginuri sau teme personalizate. Daca desfasurati o afacere, WordPress.com nu este o optiune functionala.)

S-ar putea sa va ganditi la site-ul dvs. ca la un spatiu gol de vanzare cu amanuntul. CMS-ul dvs. este rafturile si rack-urile pe care le-ati configurat pentru a va asigura ca continutul magazinului dvs. este organizat logic, usor de atins si afisat atractiv.

Atunci cand alegeti un CMS, la fel ca atunci cand alegeti comenzile magazinului, aveti multe optiuni – si nu toate sunt egale in ceea ce priveste costul, functia si estetica.

Iata de ce WordPress este prietenul ocupat, non-techie, micul proprietar al afacerii.

  1. WordPress este gratuit

Gratuit este bun atunci cand lucrati la un buget pentru afaceri mici. Totusi, va trebui sa platiti pentru gazduire web si poate doriti sa cumparati o tema in loc sa utilizati una gratuita pentru a schimba modul in care site-ul dvs. arata (mai multe despre asta intr-un moment), dar WordPress CMS nu costa nimic pentru descarcare.

  1. WordPress este usor de folosit

WordPress se mandreste cu cele cinci minute de instalare si ghiduri de asistenta care va vor ajuta sa parcurgeti procesul.

Nu sunt un savant tehnic, dar am creat mai multe site-uri WordPress si este intr-adevar atat de usor sa obtineti un site de baza care ruleaza si  arata respectabil. Facand ceva complex poate necesita citiri si conversatii in forumurile de asistenta, dar pentru majoritatea proprietarilor de site-uri noi, trecerea de la zero la site-ul web in cateva minute este mai mult decat suficienta.

  1. WordPress are o comunitate vasta de sprijin

Treizeci la suta din toate site-urile web ruleaza pe WordPress si au o cota de 60% din piata CMS. Numarul de persoane care utilizeaza WordPress inseamna ca, daca aveti o problema sau o intrebare, probabil ca exista un raspuns care va asteapta intr-unul din forumurile de asistenta sau dezvoltatori WordPress.

De asemenea, inseamna ca, daca vreti sa externalizati intretinerea, continutul sau designul site-ului dvs., exista o multime de dezvoltatori, scriitori, editori si designeri care stiu cum functioneaza CMS-ul site-ului dvs.