SEO .ro versus SEO .com

SEO .ro versus SEO .com In ultima perioada, o intrebare pare sa macine pe orice utilizator de internet, detinator al unor site-uri in plina formare si dezvoltare. Pana la grijile binecunoscute ce tin de aspectul de optimizare SEO articole, optimizare site, foto sau video, apare in discutie subiectul ce tine de alegerea domeniului: “ro” sau “com”? Ce alegem deci?

Care este cea mai buna solutie pentru a ne promova site-ul si, implicit afacerile? Optimizarea SEO tine foarte mult si de criteriul de pozitionare geografica, astfel incat o atentie deosebita trebuie acordata si acestui aspect. Putem face cursuri optimizarea SEO a site-ului pe un domeniu local, mai ales in cazul in care acesta functioneaza doar in Romania, sau in cazul in care vrem sa ne facem cunoscuti doar la acest nivel.

Insa, daca pagina poate fi imbunatatita si cu servicii de traducere a continutului si optimizare SEO aferenta acestuia si in alta limba decat cea in care functioneaza site-ul, in acest caz  poate folosit cu succes si  domeniul .com .

Read More