Locuri de vis pe care trebuie sa le vizitezi in Mauritius

answear.ro
Share Button

In cazul in care iti doresti o vacanta exotica, in mod evident trebuie sa te gandesti la Insulele Mauritius ca si destinatie de vacanta, iar in cele ce urmeaza vom discuta despre locurile de vis pe care le vei putea vizita in vacanta.

Tot ce trebuie sa faci doar, este sa treci pragul unei agentii de turism, pentru a vedea cele mai atractive oferte sejur in Mauritius, sau poti vizita site-urile agentiilor de turism pentru a vedea cele mai bune oferte.

Pentru a te convinge ca Mauritius reprezinta o destinatie ideala de vacanta, in cele ce urmeaza in acest articol vei putea descoperi cateva locuri de vis pe care le poti vizita pe aceasta insula.

Port Louis care este  si capitala administrativa si economica a statului poate reprezenta un prim loc care merita vizitat in aceasta insula. Orasul care se gaseste pe coasta nord-vestica, a fost fondat de catre guvernatorul si colonistul francez Bertrand-François Mahé de La Bourdonnais, in anul 1735. Numele provine de la regele Ludovic al XV-lea.

Port Louis este un oras care merita vizitat dat fiind faptul ca amesteca modernitatea si traditia, este un oras care se aseamana foarte mult cu orasele europene, dar in acelasi timp este unul mai mult oriental, cu accente hinduse, chineze si chiar arabe.

Pe timp de zi orasul este aglomerat de functionari si turisti, acestia din urma fiind cei care la lasarea serii ies la distractie pe faimoasa promenada Le Caudan.

kalapod.ro

Langa capitala insulei se afla si Domaine les Pailles, care este o vasta proprietate adapostita intre lantul muntilor Moka. Aici este un adevarat rai natural si plin de liniste unde te poti bucura de clipe de neuitat, te poti plimba chiar si cu o trasura si poti vizita distileria de rom renumita in regiune, sau poti vizita gradina de mirodenii.

Curepipe, care este numit orasul albilor bogati din Mauritius, este al doilea oras ca marime al tarii si este vizitat de un mare numar de turisti care vin aici sitot timpul pentru tricotajele de inalta calitate ale cunoscutei Floreal Knitwear sau pentru a cumpara diamante fara a plati taxe vamale.

In Quatre Bornes este cea mai mare piata de produse manufacturate traditional asa ca poti alege sa vizitezi si acest loc, poti alege sa vizitezi si Beau Bassin – Rose Hill are este un orasel tipic englezesc, si care in anumite timpuri a fost locuit de diplomati si aristocrat. Aici se pot vedea si Gradinile Balfour, iar in Vacoas-Phenix se poate vizita renumitul Gymkhana Golf Club, acesta fiind cel mai vechi club de golf din emisfera sudica.

Daca vei vizita Mauritius, cu siguranta iti vei dori sa stai si la plaja, asa ca te vei putea caza la Hotel The St. Regis Mauritius Resort 5*, unde vei beneficia de facilitati precum piscina in aer liber, sala de fittnes, centru wellness, spa, plus o multime de alte facilitati.

Asadar, tinand cont de toate aceste aspecte, se poate spune ca Mauritius reprezinta o destinatie ideala pentru o vacanta de vis.