Cand apeleaza femeile la tratamente de remodelare corporala?

Share Button

Femeile care observa ca incetul cu incetul corpul lor nu mai arata asa cum si-ar dori, cu siguranta se gandesc sa se inscrie la o sala de sport pentru a face antrenamente intense care sa le ajute sa isi modeleze corpul.

Exista si situatii in care femeile nu au timpul necesar pentru a merge la sala, asa ca trebuie sa gaseasca si ele o solutie pentru a avea un corp de invidiat.

Din fericire pentru femeile care isi doresc un corp de invidiat si care nu au timpul necesar pentru a merge la sala, exista centre de infrumusetare care vand cavitatie, sau mai bine spus care ofera tratamente de remodelare corporala numite cavitatie.

answear.ro

Ei bine, cavitatia care mai este cunoscuta si sub denumirea de liposuctie artificiala este un tratament non – invaziv si nedureros, care reprezinta o foarte buna alternativa la liposuctia clasica, in ceea ce priveste eliminarea excesului de grasime localizata.

Cavitatia se realizeaza fara a fi nevoie de bisturiu si de anestezie, si ce este cel mai important, cavitatia distruge depozitele de grasime fara a lasa semne sau vanatai.

Tocmai acesta este si principalul motiv pentru care femeile care observa ca se ingrasa apeleaza la tratamentul de remodelare corporala numit cavitatie.

Femeile care observa ca incep sa aiba mai multi centimetri in talie, sau femeile care incep sa vada ca incep sa faca colacei sau ca bratele lor incep sa se ingroase, sau femeile care observa ca picioarele lor (in special coapsele) li se ingroasa, pot apela cu incredere la acest tip de tratament.

kalapod.ro

De ce? Pentru ca in zonele respective se depune grasime nedorita, iar pentru eliminarea acestor depozite de grasime este ideal tratamentul numit cavitatie. Aparatul de cavitatie poate sa distruga 10 mm de grasime depozitata in doar 10 minute, ceea ce inseamna ca rezultatele tratamentului numit cavitatie vor fi vizibile inca de la prima sedinta.

Deasemenea, femeile care observa ca pe suprafata corpului lor incep sa isi faca aparitia vergeturile pot opta oricand cu incredere pentru cavitatie. Aparatul profesional de cavitatie este atat de eficient incat inca de la primele actionari elimina vergeturile si aspectul de coaja de portocala.

Asadar, cavitatia este ideala pentru femeile care isi doresc sa scape de depozitele de grasime localizata dar si pentru femeile care isi doresc sa elimine vergeturile existente sau cele care se afla in curs de dezvoltare.

Acest tratament de remodelare corporala poate avea rezultate diferite de la un caz la altul si de la o femeie la alta, astfel ca pentru un corp perfect se poate ca anumite femei sa aiba nevoie de doar 4-5 sedinte, in timp ce alte femei pot avea nevoie de 10-12 sedinte pentru a obtine corpul perfect.

Deci, in ceea ce priveste cavitatia putem spune ca ea este ideala pentru toate femeile care au depozite de grasime localizata sau vergeturi si care isi doresc sa scape de aceste probleme fara a merge la sala de sport. In urma catorva asemenea sedinte, grasimea depozitata si vergeturile vor fi de domeniul trecutului pentru aceste femei.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Digg thisShare on StumbleUpon0Share on Tumblr0