Care sunt cele mai comune caracteristici ale castilor?

answear.ro
Share Button

Daca vrei sa iti cumperi casti wireless de cea mai buna calitate, tot ce trebuie sa faci este sa citesti acest ghid pe care il poti regasi mai jos.

In general, aceste casti produc sunete mai bune, mai “deschise” decat modelele sigilate. Deoarece nu blocheaza totul din lumea exterioara, castile cu fund deschis sunt recomandate pentru activitati in aer liber, cum ar fi jogging-ul, care necesita o constientizare a mediului inconjurator.

Confort si greutate: Evaluarea calitatii sunetului este intotdeauna un subiect. Castile de tip Pro sunt comparativ voluminoase si se pot simti incomod de grele dupa ore de utilizare. Castile mai usoare   sunt aproape intotdeauna mai confortabile decat cele mai grele. Si chiar daca nu sunt,  macar sunt mai usoare si iti vor lasa capul si gatul sa se odihneasca.

Durabilitate: Nu exista nici un motiv pentru ca  casca sa fie tratata ca o tehnologie de unica folosinta. Spre deosebire de aproape orice altceva in domeniul electronicii de larg consum, castile nu tin mai mult de un an maxim tendinta fiind de a le schimba la 6 luni. De fapt, nu exista nici un motiv ca o pereche buna de casti sa nu poata dura mai bine de un deceniu.

Asigurati-va ca ati evaluat calitatea de construire a castilor potentiale. Unele suporturi pentru ureche si dispozitive portabile sunt, de exemplu, relativ fragile. In cazul in care castile se indoaie pentru a fi usor de depozitat, balamalele sunt robuste sau se vor rupe intr-o luna sau doua? Nu uitati sa luati in considerare faptul ca castile vor avea o uzura excesiva pe toata durata de viata a lor.

Imbracaminte pentru cablu si lungime: Majoritatea castilor stereo au doar un cablu, de obicei atasat la casca din stanga (uneori numit cablare singura fata). Unele modele – si toate castilecare intra in urechi – utilizeaza un cablu Y care se conecteaza la ambele casti (fata-verso). De fapt, conectorul cablului propriu-zis este, de obicei, unul din cele doua modele: o priza I dreapta sau un conector L inclinat; acesta din urma poate fi util in cazul in care playerul dvs. portabil are o mufa pentru casti laterale sau inferioare.

Preferintele pentru lungimea cablurilor pentru casti variaza pentru utilizatorii portabili, in special in functie de locul in care preferati sa purtati dispozitivul: un rucsac sau un buzunar de pantaloni necesita un cablu mai lung, in timp ce veti alege unul scurt cand aveti castile la gat, lavaliera sau banderola. Dar o lungime a cablului la oricare dintre cele extreme nu trebuie sa fie o defectiune fatala: cablurile prelungitoare pot prelungi pe cele prea scurte, iar cablurile mai groase le  pot intari cele prea lungi.

kalapod.ro

Iti recomandam sa nu alegi doar din impuls castile pe care urmeaza sa le folosesti. De asemenea, una dintre recomandarile noastre este sa te ocupi cat mai mult de alegerea unor casti de cea mai buna calitate care sa te ajute cu mult in activitatile tale de zi cu zi. Poti sa fii practic in momentul in care iti alegi castile.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Digg thisShare on StumbleUpon0Share on Tumblr0