De cate tipuri sunt brazii de Craciun?

Share Button

Unul dintre cele mai asteptate momente ale lunii Decembrie este fara doar si poate acela in care se impodobeste bradul de Craciun, dat fiind faptul ca acesta este un simbol al Craciunului.

In ceea ce priveste acest simbol al Craciunului care este bradul, cu siguranta trebuie mentionat faptul ca oamenii au la dispozitie doua variante, astfel ca in continuarea acestui articol vom dezbate acest aspect.

In primul rand, cei care se afla in cautarea unui brad de Craciun, pot alege sa opteze pentru clasicul brad natural de Craciun, pentru a pastra o traditie veche de sute de ani, care spune ca in fiecare locuinta, in perioada Craciunului trebuie sa se regaseasca un brad impodobit.

kalapod.ro

Persoanele care au de gand sa isi cumpere un brad natural, isi pot alege in functie de buget un brad mai ieftin care sa faca parte din specia molidului, insa care se va scutura foarte rapid; sau isi pot alege un brad natural argintiu din diferite specii, care va costa mult mai multi bani decat un brad din specia molidului, insa care va avea un aspect mult mai frumos si care nu se va scutura atat de repede precum un brad din specia molidului.

Indiferent insa de bradul ales, acesta nu va rezista foarte mult timp, asa ca in cel mai fericit caz va incepe sa se scuture de ace dupa ce va trece Craciunul, iar la cateva zile dupa Craciun el isi va gasi locul la gunoi.

Partea placuta insa a acestor pomi de Craciun este aceea ca ei au mirosul acela specific, cel care umple casa de o stare foarte linistita si de voie buna. Tocmai acesta este si unul dintre cele mai bune argumente pe care le au cei care isi cumpara un brad natural.

Trebuie insa precizat faptul ca exista si persoane care atunci cand trebuie sa isi aleaga bradul de Craciun, aleg sa isi indrepte atentia spre un brad artificial care poate sa vina cu o multime de avantaje.

Cel mai mare avantaj pe care il are un brad craciun artificial este acela ca poate sa fie folosit si in urmatorul an, si peste doi ani si peste foarte multi ani, asa ca din punct de vedere financiar un brad artificial este mai avantajos decat un brad natural.

Un alt motiv pentru care se merita achizitionarea unui brad artificial in defavoarea unui brad natural este acela ca bradul artificial nu se scutura de ace la fel ca si un brad natural, asa ca un brad artificial nu lasa mizerie in casa.

Faptul ca brazii artificiali se pot gasi acum la mai toate magazinele din oras sau la magazinele online reprezinta un alt avantaj pe care il au acesti brazi, spre deosebire de brazii naturali care se pot vinde doar in locurile special amenajate, de catre vanzatori autorizati doar.

answear.ro

Ei bine, daca stam sa tinem cont de toate aceste detalii prezentate in acest articol, cu siguranta putem observa faptul ca este mult mai rentabila achizitionarea unui brad artificial decat achizitionarea unui brad natural.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Digg thisShare on StumbleUpon0Share on Tumblr0