De ce este avantajos un filtru apa Dosamax de 1/2?

kalapod.ro
Share Button

Apa care intra in locuintele noastre, condusa cu ajutorul centralei termice exact acolo unde este nevoie de ea, nu este intodeauna suficient de curata sau cel putin nu atat de curata pe ca ne-am putea inchipui. De cele mai multe ori continutul de particule de calcar este foarte mare si tocmai de aceea este necesar sa avem in vedere instalarea unui filtru apa Dosamax 1/2.

La ce foloseste un astfel de filtru?

Daca ne gandim putin la circuitul apei prin interiorul tevilor noastre, vom constata ca tot calcarul continut de catre aceasta se va depunde in mod inevitabil pe tevile noastre, ducand in timp la formarea unor dopuri calcaroase, care nu vor mai permite in timp apei sa mai circule. Un astfel de filtru se monteaza asadar la intrarea apei reci in centralele termice sau in boilere, astfel incat problema apei dure sa fie remediata.

Principalul avantaj al unui filtru apa Dosamax 1/2 este acela ca favorizeaza dedurizarea apei dure si in acelasi timp protejeaza instalatiile, lucru care conduce catre o durata de viata mai lunga. Acest lucru este avantajos deoarece nu vom mai fi nevoiti sa folosim tot felul de produse al caror rezultat nu este vizibil in timp, si nici nu va trebui sa intervenim prin alte metode pentru a curata tevile.

De asemenea, nu va mai trebui sa apelam in permanenta la instalatori care sa ne ajute ori de cate ori avam probleme, iar acest lucru se traduce prin economii financiare, deloc de neglijat.

Un filtru apa Dosamax 1/2 ne ofera posibilitatea montajului atat in plan vertical cat si in plan orizontal, acest lucru fiind stabilit in functie de spatiul pe care il avem si de nevoile intampinate. Presiunea maxima a acestui produs este de maxim 8 bari si include 6 rezerve de polifosfati, ce asigura fiecare in parte o autonomie de aproximativ 20 de metri cubi.

Temperatura maxima de lucru este de 45 de grade Celsius, iar debitul este de 1,5 metri cubi. Pozitia racordurilor se poate schimba cu ajutorul unui imbus, iar filetul interior cu semiolandz este de 1/2. Pierderea de presiune la trecerea prin filtru este de 0,2 bari.

answear.ro

Utilitatea unui astfel de filtru apa Dosamax 1/2 este incontestabila. Practic in acest fel ne putem imbunatati performantele sistemelor de trecere a apei, acest lucru insemnand traseul de la intrarea apei si pana la iesirea acesteia. Apa va curge mai lin si va fi cu mult mai curata, lucru care va insemna si un plus in ceea ce priveste pastrarea starii de sanatate a utilizatorilor, dincolo de protejarea tevilor.

Este important sa ne informam cu privire la aceste produse, pentru a fi siguri ca un astfel de filtru apa Dosamax 1/2 este ceea ce avem nevoie pentru locuintele noastre.

O vizita in magazinele de profil sau chiar documentarea online, ne pot ajuta sa alegem cele mai bune solutii pentru dedurizarea apei, astfel incat problemele sa fie pe cat posibil remediate, iar durata de viata a instalatiilor sa poata fi prelungita pentru cat mai mult timp.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest3Digg thisShare on StumbleUpon0Share on Tumblr0