iPhone 8, iPhone 8 Plus sau iPhone X?

Share Button

Telefoanele mobile sunt acele dispozitive pe care le folosim cu totii in primul rand pentru a comunica cu cei dragi, si nu numai.

Telefoanele mobile pot sa fie folosite in prezent in foarte multe scopuri, precum navigatul pe internet, vizionarea filmelor online, sau in diferite alte scopuri.

Tocmai de aceea, foarte multe persoane care se afla in cautarea unui smartphone aleg sa isi indrepte atentia spre Apple, brandul american recunoscut in toata lumea datorita terminalelor iPhone pe care le produce, terminale de cea mai buna calitate.

Cei care isi doresc un model foarte performant al acestui producator pot opta pentru un model iPhone 8 de exemplu, pentru un model iPhone 8 Plus sau pentru un model iPhone X.

Toate aceste telefoane au procesorul la fel de bun, un procesor A11 Bionic, un motor neural si coprocesor de miscare M11. Deci, atat modelele iPhone 8 si iPhone 8 Plus, cat si modelul iPhone X functioneaza la fel de rapid si de bine si au performante identice. Singurul plus pana acum este FaceID care se intalneste doar la modelele iPhone X.

Un alt motiv pentru care terminalele iPhone 8, Iphone 8 Plus si iPhone X sunt atat de speciale este acela ca ele permit incarcarea rapida si incarcare wireless.  Acesta este inca un motiv pentru care utilizatorii isi pot cumpara un model de la iPhone.

Camera foto frontala a acestor terminale este aproape la fel. Toate cele 3 modele au camera frontala de 7 MP, cu deschidere f/2,2 si pot sa filmeze la o rezolutie de 1080p. Singurul lucru diferit este acela ca in cazul modelului iPhone X, camera frontala are cateva specificatii noi precum modelul Portret, Portrait Lighting sau Anomoji.

kalapod.ro

Intre aceste trei modele noi de la Apple exista si diferente de pret, astfel ca modelele iPhone 8 sunt ceva mai ieftine decat modelele iPhone 8 Plus, in timp ce terminalele iPhone X sunt mai scumpe si decat terminalele iPhone 8 si decat terminalele iPhone 8 Plus.

In cazul in care ai de gand si tu sa iti cumperi un smartphone, cu siguranta trebuie sa te gandesti si la posibilitatea de a-ti alege un model iPhone, care vine la pachet cu un incarcator iPhone si cu o pereche de casti, care sunt doua accesorii iPhone foarte utile.

Castile pot sa fie folosite pentru a vorbi la telefon sau pentru a asculta muzica, in timp ce incarcatorul se foloseste pentru incarcarea acumulatorului iPhone.

Atunci cand vrei sa iti alegi un terminal de la Apple, cu siguranta trebuie sa iti indrepti atentia si spre un geam de protectie iPhone pentru ecranul telefonului. Apoi, mai trebuie sa iti indrepti atentia si spre o husa iPhone.

Dupa ce iti vei alege aceste doua accesorii, vei putea sa te orientezi spre un acumulator extern de exemplu, spre accesorii auto iPhone, spre un selfie stick, sau spre diferite alte accesorii iPhone.

answear.ro

Deci, in cazul in care ai de gand sa iti cumperi un smartphone performant si de la un brand de top, cu siguranta poti opta pentru unul dintre modelele iPhone.

 

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Digg thisShare on StumbleUpon0Share on Tumblr0