Binoclul Nikon perfect pentru aventuri marine

0 Shares
0
0
0

Binoclul Nikon perfectUna dintre cele mai placute activitati cu care ne putem desfata in concedii, in special in perioada de vara, sunt plimbarile pe apa.

Navigatia este in mod cert o experienta plina de viata, mai ales judecand prin prisma faptului ca aceasta ne poate oferi o vizualizare optima si mai mult decat placuta a unor lucruri pe care in mod nomal nu am avea posibilitatea sa le vedem si cu care nu ne-am putea desfata.

Pentru ca o iesire in larg presupune necesitatea unei vederi foarte bune, din punct de vedere vizual totusi, nu putem cuprinde cu ochiul liber toate acele lucruri care merita a fi vazute.

[adsenseyu1]

Pentru largirea ariei vizuale, un binoclu Nikon ne-ar ajuta foarte mult, datorita capacitatii sale de a ne aduce mai aproape de lucrurile aflate la o oarecare distanta de noi.

Unul dintre cele mai bune produse destinate utilizarii in mediu marin este modelul de binoclu Nikon Marin If 7 x 50, special creat pentru utilizarea in conditii de umiditate ridicata, specifice traficului naval. Vezi : binoclu Nikon Action 10×50.

Din fericire, pentru iubitorii de outdoor, acest aparat vine si cu o busola incorporata astfel incat orientarea in teren sa fie cat se poate de simpla. Cum indeosebi pe apa este foarte necesar, dar si deosebit de dificil, sa ne stabilim puncte de reper, data fiind nemarginirea de apa, acest lucru vine ca o imbunatatire perfecta si ca o imperios necesara masura de preventie.

Produsul este creat din materiale impermeabile si are garnituri de cauciuc de foarte buna calitate destinate etansarii corecte a lentilelor. Lentilele sunt de tip Porro si sunt tratate antireflex multistrat pentru a oferi cea mai clara imagine si pentru a capta cat mai bine lumina.

Special pentru purtatorii de ochelari, acest produs vine echipat cu oculare reglabile, care sa permita pozitionarea corecta a ochilor, in raport cu distanta de vizualizare. Fiind un echipament sportiv cu larga utilitate, acesta poate fi accesorizat cu o geanta pentru transport si cu un snur pentru pozitionarea acestuia in jurul gatului.

Desi cantareste 1,210 kg, acesta ofera si posibilitatea montarii pe un trepied pentru un plus de stabilitate si pentru o mai buna claritate a imaginii. Lungimea aparatului este de 210 mm, iar latimea este de 181 mm.

Indiferent de anotimp, mecanismele interioare care determina buna functionalitate a produsului sunt protejate de intemperii. Binoclul este sigilat cu inele umplute cu azot, tocmai pentru a face trecerea lenta de la o temperatura scazuta la una mai ridicata si invers, astfel incat produsul si componentele sale interioare sa nu fie in niciun fel afectate.

Unghiul vizual real este de 7 grade, iar unghiul vizual aparent este de 46,4 grade. Puterea de marire a obiectivului este x 7, iar diametrul lentilei exterioare este de 50 mm, ceea ce il face foarte usor de folosit si ii confera posibilitatea de a capta un camp vizual de 122 m la 1000 m.

Distanta interpupilara reglabila este cuprinsa intre valorile de 56 si 72 mm, iar distanta optima de privire este de 18 mm. Distanta de focalizare la apropiere este de 25 m.

[adsenseyu1]

Designul robust, confortul oferit la atingere si utilizare, fiabilitatea si manevrabilitatea sunt caracteristicile care fac din produsele Nikon adevarate bijuterii pretuite in intreaga lume.

Pentru astfel de piese de colectie, singura concluzie este cea ca o eventuala investitie in ele isi merita fiecare banut, deoarece produsul indeplineste cu succes calitatile absolut necesare utilizarii in mediul naval (waterproof si weatherproof ).

Datorita gusturilor celor mai excentrici dintre noi privind calatoriile pe intinderi mari de apa, firmele de profil precum Oneshop4u.ro pun la dispozitie toate aceste tipuri de produse de cea mai buna calitate.

Si daca totusi doriti ceva care sa poata fi utilizat oriunde, indiferent de vreme sau locatie, site-ul www.oneshop4u.ro va poate oferi o intreaga gama de astfel de produse gata sa satisfaca si cele mai aspre exigente.

Citeste mai multe despre produsele Nikon :

1. Nikon COOLPIX P7800, disponibil in Romania din octombrie
2. Nikon a lansat COOLPIX P7800
3. Nikon Coolpix S02, un aparat ca de jucarie
4. Patent Nikon pentru filtrul Low-Pass
5. Nikon ar putea lansa doua noi DSLR-uri: D5300 si D610

0 Shares
You May Also Like