Pariu – strategie si inspiratie

0 Shares
0
0
0

Pariu – strategie si inspiratieDreptul la castig nu il au doar participantii la competitii, ci si cei care sunt simpli amatori. Fanii intrecerilor sportive au de ceva timp oportunitatea de a avea o serie de beneficii considerabile si asta datorita pariurilor.

Fie ca aleg sa mearga la casele de pariuri sau sa dea cateva click-uri, acestia isi doresc informatii clare despre sansele echipei preferate pentru castig. Pentru ca sumele care li se cuvin sa fie asemenea asteptarilor, intuitia jucatorilor trebuie sa se fie la acelasi nivel cotele reiesite din jocurile anterioare.

Putine dintre firmele de specialitate sunt dispuse sa dea acest tip de informatie, dar cele care se bazeaza pe trasparenta fata de clienti au ales sa foloseasca serviciul de predictii sportive, pe scurt biletul zilei.

Ideea pe care se bazeaza este una foarte simpla: la finalul fieacarei zile cotele pentru pariurile sportive sunt actualizate astfel ca, zilnic exista cate o alta agentie unde posibilul castig este egal cu cel prezis. Cele care s-au inscris in acest aceasta competitie, au observant cum, treptat, numarul celor care au ales sa le calce pragul a crescut semnificativ. Acest lucru se datoareaza, printre altele si acestor servicii care vin in ajutorul celor mai putin priceputi in ale pariurilor.

[adsenseyu1]

E-pariuri s-a inscris in randul celor care doresc sa-si incurajeze clientii sa faca alegerea potrivita. Se bazeaza si pe principiul singurului bilet folosit care aduce un castig mare, asta daca se urmeaza statisticile recomandate. Desi biletul zilei are doar un scop orientativ, pare cea mai buna alegere in stuatii de indecizie. Acesta consta intr-o serie de meciuri intre diferite echipe, fiecare fiind cotat la un anumit nivel. Pentru acestea se calculeaza o cota finala, care se raporteaza la o miza.

La final reiese un potential castig care, in anumite conditii poate fi cel real. Pentru ca profitul sa fie cel asteptat, zilnic, biletul poate fi jucat in format intreg la diferite agentii. Acestea se pot afla prin intermediul forumului – locul unde cei care vor sa parieze se informeaza, pot dezbate sau isi pot da sfaturi. S-a dovedit in multe cazuri ca pachetul format din acest forum si dar si site-ul informativ ajuta la orientarea jucatorilor – drept dovada este actualizarea periodica si traficul intens pe acest site.

Daca nu stii cu ce sa incepi, o sugestie ar fi sa urmaresti zilnic site-ul lor ( http://www.e-pariuri.ro/biletul-zilei.php ). Aici vei observa faptul ca miza biletului porneste de la valoarea de 50 de lei, rareori fiind modificata. In ajutorul celui care doreste sa parieze sunt precizate si fel de fel de strategii  pe care se pot discuta pe forum cu cei veterani in acest domeniu.

[adsenseyu1]

Sfatul organizatorilor este acela de a va mari posibilitatea de castig avand cat mai multe conturi si urmarind cotele cat mai multor agentii de pariuri. Este clar ca pentru inceput acest lucru va fi putin cam greu, dar cu timpul, el va intra in obisnuinta. Apoi, dupa ce va veti informa suficient de bine veti putea opta pentru strategia cea mai buna in acest caz. In timp, castigurile vor fi destul de mari si veti invata cum sa va administrati corect si in spre beneficiul propriu fiecare bilet pariat.

Avand o tinta clara si alaturandu-te unor oameni de incredere si rezultatele pot fi printre cele mai bune. Increderea acestora se masoara in ani de experienta alaturi de profesionalismul de care dau dovada. Daca o astfel de agentie iti pune la dispozitie date clare despre sansele tale de castig, inseamna ca este de incredere.

Dar cum seriozitatea implica seriozitate, se asteapta si din partea ta o respectare a regulilor jocului si o implicare in ceea ce urmeaza sa faci. Pana atunci nu iti ramane decat sa te pui la curent cu castigurile ultimilor meciuri si sa te asiguri ca iei decizia cea mai buna.

Alte stiri actuale :

1. România – Grecia:1-1 Chiar nu ne mai deşteptăm?
2. CM fotbal 2014: Cele 32 de echipe calificate – Cum vor arata urnele la tragerea la sorti
3. Crişul Oradea, vicecampioană la fotbal-tenis
4. Olimpia Cluj defileaza in campionatul de fotbal feminin
5. Povestea celui mai mare mincinos din fotbal! A pacalit o multime de echipe si in 20 de ani nu a inscris niciun gol

0 Shares
You May Also Like