Formatie sau DJ pentru nunta?

Share Button

Pe langa ceremonialul religios, petrecerea de dupa este cea mai importanta parte a nuntii dumneavoastra si in afara de mancare si de bautura, cel mai important lucru este muzica. In anumite tari, a devenit o obisnuinta sa se foloseasca un DJ pentru nunta care sa ofere muzica si care sa distreze participantii la eveniment.

Prima intrebare care se pune atunci cand vine vorba de asigurarea sonorizarii unui astfel de eveniment cum este o nunta este daca ar trebui sa se foloseasca o formatie sau un DJ nunta. Decizia trebuie luata in functie de genul de muzica pe care doriti sa-l experimentati la receptie si de suma de bani pe care sunteti dispusi sa o cheltuiti pentru aceasta activitate.

O formatie ofera o experienta muzicala total diferita pentru evenimentul dumneavoastra dar costa de regula mai mult. Formatiile vocal instrumentale au o sonorizare mai puternica, o dinamica diferita si o prezenta mai mare.

Ele pot interactiona cu invitatii intr-un mod diferit de cel in care interactioneaza un DJ. Formatiile de cantareti pentru nunta de obicei canta melodii la cerere, dau dedicatii muzicale si prezinta evenimentul in acelasi mod in care o face un DJ de nunti.

O formatie cu experienta stie cum sa tina invitatii mereu in priza, sa-I faca sa danseze si sa participe la toate lucrurile care tin de traditia unei nunti cum ar fi dansurile speciale pentru mire si mireasa.

Ca un dezavantaj, se poate mentiona faptul ca aveti de a face cu un grup de persoane in loc de unul sau doua, o multime de echipamente deea ce inseamna ca exista mai multe lucruri care por merge prost si de aceea, formatiile sunt aparitii pe care va puteti baza mai putin decat pe DJ in cazul unei nunti.

Un DJ de la https://www.partydj.ro este o prezenta foarte retrasa si sunetul difera de cel al unei formatii, dar un DJ cu adevarat bun poate distra invitatii aproape in aceeasi maniera ca o formatie, daca nu chiar mai bine, si costa mult mai putin.

Un DJ experimentat chiar poate face evenimentul dumneavoastra special. De obicei, acestia au o colectie impresionanta de muzica asa ca nu exista melodie sau gen muzical pe care acestia sa nu poata sa o puna pentru a fi ascultata.

Din cauza faptului ca aveti de-a face cu o singura persoana, daca se intampla ceva cu acea persoana sau daca nu isi onoreaza contractul, va puteti trezi ca veti ramane fara muzica la eveniment si acesta este un lucru foarte rau.

kalapod.ro

Exista posibilitatea gasirii unui inlocuitor insa doar daca exista timp suficient la dispozitie. O solutie foarte buna este sa aveti o rezerva si sa dati un telefon formatiei sau DJ-ului macar cu o saptamana inainte de nunta pentru a verifica daca totul este in regula.