Iata cateva motive pentru care aveti nevoie de un termostat inteligent!

answear.ro
Share Button

Iata cateva motive pentru care aveti nevoie de un termostat inteligent!Incalzirea si racirea reprezinta aproape jumatate din costurile de energie ale casei dvs. Un termostat inteligent ofera atat automatizare, cat si un control mai mare asupra temperaturii si climatului dvs. de acasa, care va poate economisi un pachet de facturare a energiei.

Dar conexiunea Wi-Fi a unui termostat inteligent permite mult mai mult decat automatizarea temperaturii – exista o multime de beneficii pentru a detine unul! Iata si alte avantaje ale termostatului inteligent si cateva motive pentru care ar trebui sa opati cat mai repede pentru automatizari Salus.

Puteti scoate o eroare umana din ecuatie

Termostatele inteligente invata programul si preferintele dvs., usurand eficienta energetica, permitand termostatul sa se ocupe de scaderea si cresterea temperaturii in timp ce veniti si plecati.

Daca ati parasit vreodata AC sau incalzitorul care functioneaza toata ziua in timp ce ati fost in afara, veti aprecia modul in care un termostat inteligent poate detecta ca ati plecat si opreste AC sau caldura.

Supravegheati casa

Termostatul dvs. inteligent este ca o fereastra in casa dvs. – verificati aplicatia insotitoare in timp ce sunteti departe de casa pentru a vedea daca caldura functioneaza (si la ce temperatura). Aveti o a doua casa? Un termostat inteligent este o modalitate foarte buna de a confirma ca locul functioneaza fara probleme in timp ce va aflati departe.

kalapod.ro

Reglati temperatura de oriunde

Veniti acasa mai devreme de la serviciu? Se indreapta acasa de la aeroport sotia sau copiii? Sunteti inca in pat si doar doriti sa fie putin mai cald? Daca aveti dispozitivul mobil la indemana, aveti controlul asupra termostatului!

Economisiti energie

Intregul punct al unui termostat inteligent este sa va economisiti bani pe factura de incalzire si racire prin impingerea catre setarile de economisire a energiei. In functie de obiceiurile dvs. actuale, permitand termostatului inteligent sa va gestioneze automat climatul casei va poate salva de la plata unor costuri mult mai mari.

Termostatul se programeaza cu usurinta

Termostatele inteligente de top de la Salus Controls Romania sunt usor de utilizat datorita design-urilor moderne ale ecranului si aplicatiilor companionului cu o inalta calitate. Daca ati avut un timp dificil cu termostate programabile in trecut, va veti bucura de aceasta noua generatie de termostate bine concepute.

Analizati consumul de energie

Cu termostatele de la Salus puteti sa urmariti consumul de energie si vizualizati totul intr-un raport lunar usor de citit. De asemenea, un termostat destept va poate spune cat de multa energie ati folosit in comparatie cu alti utilizatori si va recompenseaza pentru utilizarea setarilor eficiente din punct de vedere energetic.

Cu termostatele inteligente puteti controla temperatura chiar si cand sunteti in vacanta. Termostatele inteligente faciliteaza setarea temperaturii in timp ce va aflati departe, fara a va deranja setarile existente.

Ei bine, tinand cont de toate aceste detalii, este cat se poate de firesc ca atunci cand doriti sa aveti o locuinta moderna, o locuinta in care temperatura sa fie mereu placuta si sa va intoarceti din caldura intr-o casa racoroasa, sau sa va intoarceti din frig intr-o casa calduroasa si primitoare, cu siguranta termostatele de la Salus Romania reprezinta solutia.