Huse telefon Ringke Fusion

Share Button

Asa cum tehnologia evolueaza, asa au evoluat si accesoriile pentru protectia noilor dispozitive. Spre exemplu, pentru protectia smartphone-urilor, una din cele mai de calitate huse, conform spuselor cunoscatorilor in domeniu, este Ringke Fusion.

Ea se gaseste pe piata online a accesoriilor pentru telefoane mobile, pe site-urile din strainatate. In Romania aveti sanse mari sa cumparati o copie, aceste huse fiind foarte des piratate. Dar, cu putina vointa, putin internet si putina rabdare veti putea detine o husa Ringke Fusion originala.

Faptul ca este bine conceputa este evident de la prima vedere. Partea din spate, reprezentata de un policarbonat foarte gros, dur si transparent, ofera protectie telefonului dar nu ii ia din eleganta si din personalitate, textura originala a telefonului ramanand in continuare vizibila. Partea laterala a acestei huse este facuta dintr-un plastic semidur, placut la atingere, care permite o buna aderenta la tinerea in palma.

Spre partea din fata, aceasta margine devine lucioasa, favorizand utilizarea display-ului tactil, de la un capat la altul. Toate formele decupate in husa sunt facute perfect. Atat pentru USB, cat si pentru casti sau camera foto cu blitz, spatiul delimitat este putin mai mare pentru a facilita buna functionare a perifericelor dispozitivului.

Butoanele, desi dublate, sunt prompte si eficace. Nu se sesizeaza raspunsul elastic deranjant al huselor de silicon la apasarea de buton, ceea ce confera un avantaj mare acestei huse.

Design-ul fiind unul modern, ofera o buna libertate de miscare, telefonul fiind cu usurinta introdus in buzunarul sacoului sau pantalonilor proprietarului. Pentru dispersarea socurilor provocate prin cadere, husa este prevazuta in colturi si pe spate cu niste protuberante care impart energia socului. In acest fel, telefonul scapa intact, neatins. Se poate folosi usor cu o folie de telefon.

Se poate observa cum treptat dezvoltatorii de huse de telefoane mobile inteligente aduc pe piata noi produse, cu noi proprietati, care fac telefoanele sa reziste mai mult si mai bine in orice conditii, oricat de vitrege ar fi ele.

Din punctul meu de vedere este esential ca si telefonul sa devina din ce in ce mai rezistent, husa fiind un accesoriu pe care consider ca dam banii in plus. Producatorului cu siguranta ii convine situatia, probabil aceasta fiind una din strategiile de marketing de care se foloseste pentru a mari profitul.

Pana in momentul in care nu o sa mai fie nevoie de aceste huse, e bine totusi sa ne bucuram ca ele exista si ne protejeaza telefoanele cu care poate nu suntem destul de atenti.

Conform celor anterior mentionate, una din husele de top este Ringke Fusion, produs care pana la alte review-uri merita toata stima noastra, precum si fiecare banut pe care il dam pentru achizitionarea ei.

answear.ro

Suntem recunoscatori ca aceasta husa ne protejeaza telefonul de pagube costisitoare, precum schimbarea unui geam de display, sau schimbarea touchscreen-ului. Multumim Ringke Fusion!