Tot ce trebuie sa stii despre telefon

Share Button

Utilizarile de astazi ale unui telefon mobil pot fi comparate cu un computer. Telefonul mobil modern are toate facilitatile pe care le avea un computer. Utilizarea telefonului mobil duce la un computer care are dimensiuni mici, greutate redusa si poate functiona cu o putere minima. In plus, aveti o gama vasta de accesorii telefoane pe care le puteti cumpara.

Componentele sale sunt ieftine, desi telefonul mobil are capacitate si viteza limitata. Este folositor pentru a apela, a vorbi, a face film video, a trimite posta electronica, a trimite imagini etc.

1) Telefoanele mobile se gasesc pe scara larga

answear.ro

Ele sunt folosite de studenti la toate nivelurile, medici, ingineri, oameni de serviciu, muncitori si barbati si femei obisnuiti in activitatile lor de zi cu zi. Activitatea de astazi este aproape imposibila fara un telefon mobil. Pornind de la industria aviatica pana la sectorul serviciilor, telefoanele mobile joaca un rol important si vital.

2) Telefoanele mobile nu se limiteaza doar la vorbe

Utilizarea unui telefon mobil nu se mai limiteaza la vorbire. Este folosit pentru a face video, pentru a inregistra informatii si a le transmite pe un telefon sau pe un computer, asa cum facea un computer normal. Telefonul mobil poate fi conectat la un calculator pentru a descarca informatii de la acesta sau invers. Alte facilitati, cum ar fi chat-ul on-line, conferinte, trimiterea de text, transferarea informatiilor MMS de catre un telefon mobil sunt compatibile cu un computer.

3) Telefonul mobil joaca un rol principal in Medicina

kalapod.ro

Foloseste, de asemenea, au luat un rol principal in domeniul medicina, de asemenea. In zilele noastre, un protocol Bluetooth de telefon mobil este utilizat pentru a dezvolta un sistem de asistenta pentru telemedicina generic si in timp real, care utilizeaza frecvente radio foarte mari pentru a vindeca un pacient. Acest tip de metoda de vindecare a unei boli a fost deja testat pe mai multi voluntari cu rezultate satisfacatoare. Aceste teste au fost efectuate prin inregistrarea continua a electrocardiogramelor (ECG) ale mai multor persoane. Cerinta de sistem a telemedicinei prin telefonul mobil este de 96% uptime, o date de 3,3 kbit / s, rata de eroare de 8,5 – 10-3 pachete / s.

In timpul procesului de 12 ore de testare, un timp mediu de intrerupere inregistrat a fost de 32 de minute si mai putin de 8% din rata defectiunilor. Stiinta medicinii a sustinut ca sistemul de telemedicina de telefonie mobila va oferi o fiabilitate ridicata si o performanta relativ buna, iar in viitor, designul se va dovedi a fi o baza pentru vindecarea pacientilor in timp real, cu ajutorul telefonului mobil.

In afara de avantajele sale, telefonul mobil are probleme

Telefonul mobil nu este folosit numai pentru bunastarea omenirii, ci si folosirea sa necorespunzatoare are efecte grave asupra societatii noastre din intreaga lume. Din cand in cand, exista rapoartele potrivit carora telefoanele mobile sunt utilizate in mod abuziv de catre elementele antisociale si gresite pentru a-si desfasura activitatile inumane. Bine sau rau sunt cele doua laturi ale unei monede, insa este de datoria utilizatorilor sa utilizeze cel mai bine telefonul mobil.