Momentul perfect pentru un pariu eficient

0 Shares
0
0
0

http://www.sport.ro/liga-1/atac-fara-precedent-la-gica-popescu-vrea-sefia-frf-cu-liceul-industrial-si-o-serie-de-esecuri-financiare.htmlMomentul cand doresti sa faci un pariu are importanta lui. Cand pariezi un bilet la o agentie de cartier sau online, ai posibilitatea sa faci pariul cu cateva zile inainte ca evenimentul sau evenimenteel pariate sa inceapa. Insa intre timp se pot schimba multe.

Cotele pot sa se modifice, de obicei sa scada, dar exista posibilitatea ca acestea sa fie si majorate. La fel se intampla si in cazul pariurilor pe meciuri live, pe parcursul desfasurarii partidei pariate, cotele se vor modifica, fie in crestere, fie in scadere, in functie de modul ei de evolutie.

Daca sunt importante doar cotele, deoarece esti sigur ca ele vor scadea odata cu apropierea evenimentului pe care le reprezinta, poti sa inchei un pariu inainte cu o saptamana sau si mai mult, fata de tata de incepere a evenimentului.

Insa stii foarte clar ca trebuie sa tii mereu cont de nepravezut. Acest neprevazut poate aduce schimbari chiar si in cazul pariurilor pe meciuri live. Evenimentele care nu pot fi controlate sunt starea vremii, accidentari, destituri in stafful tehnic, amanari, abandonuri.

[adsenseyu1]

Pentru ca aceste intamplari sa nu te ia prin surprindere si ca mereu sa fi informat cu ceea ce se petrece in zona ta de interes, poti sa urmaresti http://www.pariurionline.org site specializat in pariuri sportive. Informatiile de pe siteul Pariurionline.org sunt noi si de actualitate, complete, concise incat sa afli exact ceea ce te intereseaza, in timpul necesar incat sa iei masurile care se cuvin.

Odata cu experienta pe care o vei acumula, inafara de faptul ca vei avea ochiul format in a selecta exact si rapid exact acele informatii care iti trebuiesc tie, ti se va dezvolta si abilitatea de a intui, de a prevedea un anumit eveniment viitor. Intotdeauna experienta va avea un cuvant foarte important de spus, mai ales in aceasta viata frumoasa si mereu in miscare a pariurilor sportive online si a meciurilor live.

[adsenseyu1]

Ea, experienta, o sa fie cea care te va invata ca pentru a fi un parior cat mai bun, trebuie sa ai rabdare, trebuie sa acumulezi cunostinte, trebuie sa aduni informatii, trebuie sa verifici, sa intrebi, sa astepti, sa fi foarte rabdator, caci toate aceste mici neplaceri sau munci au rolul de a te forma, de a te specializa, de a te face din ce in ce mai bu, si astfel, sa obtii castiguri financiare mai mari si mai dese din operatiunile de pariere online pe meciuri live si pe celelate tipuri de pariuri.

Ca si concluzie, momentul perfect pentu a avea un pariu eficient, adica profitabil, castigator, este atunci cand nu te lasi condus numai de impuls, sau cand esti nerabdataor si neatent la detalii, la informatii, la stirile recente acre privesc evenimentele ce le doresti a le paria.

Totul se face in cunostinta de cauza, dupa ce esti informat pe deplin, dupa ce tu simti si stii ca esti in controlul evenimentelor de pariat. Aceasta este calea cea mai sigura si normala spre un castig sanatos, muncit dar si meritat.

Alte stiri actuale:

1. TREI fotbalişti, ARESTAŢI! Meciuri trucate la PARIURI
2. Casele de pariuri în FALIMENT! Rezultate previzibile în Liga Campionilor
3. Pandurii în EuroPA: cotele partidei cu Dnipro
4. Bani de la casele de pariuri, plus alte idei inovatoare pentru fotbalul românesc » Ce promite principalul contracandidat al lui Gică Popescu la şefia FRF
5. Atac fara precedent la Gica Popescu: “Vrea sefia FRF cu liceul industrial si o serie de esecuri financiare!” Obiectiv pentru nationala: “Sa ajunga in primele 10 din lume!”

0 Shares
You May Also Like