Top 4 motive pentru care oamenii decid să nu construiască o piscină

0 Shares
0
0
0

Întotdeauna ți-ai dorit propria piscină. Deci, ce te oprește?

Majoritatea oamenilor dau vina pe costurile ridicate. Nu mulți oameni își pot permite genul de piscine de lux care populează platformele de socializare și nu numai și alimentează fanteziile proprietarilor de case. Și dacă își permit ceva, este adesea o opțiune mai ieftină, care nu se potrivește cu așteptările lor.

Dar costul nu este singurul motiv pentru care apariția unui bazin în curtea din spate rămâne doar un vis frumos.

Iată principalele motive pentru care oamenii renunță la ideea de a-și construi propria piscină  și care nu au legătură neapărat cu prețul.

1.Nu se vor bucura suficient de ea

Acest motiv nu legătură în totalitate cu prețul, dar are ceva de-a face cu el. Mulți proprietari își pot permite din punct de vedere financiar o piscină, dar atunci când realizează o analiză informală costuri / beneficii în cap, decid că pur și simplu nu se vor bucura suficient de mult pentru ca investiția să merite. Cauze posibile pentru această decizie sunt multe, dar principala este traiul într-o zonă cu climat mai rece și cu un sezon scurt de înot. Desigur că există și contraargumente pentru aceste motive. Dacă îți dorești suficient de mult o piscină și atât banii cât și spațiul nu sunt o problemă pentru tine, poți apela la cei de la piscinepremium.ro, pentru a-ți face o ofertă la o piscină interioară.

2.Nu vor să plătească în plus pe întreținerea piscinei

Mulți potențiali proprietari de piscine sunt îngroziți de ideea de a utiliza substanțe chimice pentru purificarea apei, de a dezinfecta suprafața piscinei, de strânge frunzele și alte insecte. Toate acestea pot fi puse pe seama fricii de necunoscut, deoarece aceste sarcini devin rutină în timp. Cu toate acestea, este adevărat că menținerea unui bazin – sau apelarea la o firmă care să facă toate acestea în locul tău – te obligă să mai scoți suplimentar din buzunar.

3.Nu au spațiu

Mulți potențiali proprietari de piscine se pierd când încep să se gândească unde ar pune o piscină. Chiar dacă există suficient spațiu pentru a construi o variantă mai mică, cum ar fi o combinație(Spool) între piscina clasică ( pool) și un SPA, în mintea lor, curtea ar arăta prea încărcată, așa că renunță la idee.

4.Au copii mici

Siguranța este un domeniu de îngrijorare pentru oricine are în vedere construcția unei piscine, dar pentru părinții de copii mici poate fi un adevărat pericol. Înecul este principala cauză de deces neintenționat pentru copiii cu vârste cuprinse între unu și patru ani, potrivit Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor. Desigur, există multe modalități de a reduce riscul accidentelor cu lucruri precum bariere, huse și alarme, dar aceste caracteristici de siguranță nu sunt întotdeauna suficiente pentru a potoli temerile părinților îngrijorați.

După cum poți vedea, costul nu este întotdeauna motivul pentru care oamenii decid să nu construiască o piscină. Dacă unul dintre motivele de mai sus te împiedică și pe tine, nu îți pierde speranța definitiv; circumstanțele se schimbă în timp și nu știi niciodată când va apărea bazinul viselor tale în curtea ta din spate.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like