Trei unelte SEO pe care orice agentie de web design le foloseste

kalapod.ro
Share Button

Cu totii ne dorim sa aflam cateva secrete din cadrul agentiilor de web design, dar si metodele folosite pentru a transforma un site banal, in unul de succes. Iar unul dintre aceste secrete consta chiar in uneltele si instrumentele folosite pentru a face posibila aceasta transformare uimitoare.

De aceea, in articolul de astazi va vom prezenta trei astfel de instrumente, cu ajutorul carora va puteti ocupa de optimizarea SEO a site-ului dumneavoastra fara probleme. In plus, avem si instrumente gratuite, deci, fiti pe faza si ramaneti alaturi de noi pana la finalul acestui articol! 

YoastSEO

YoastSEO este unul dintre instrumentele foarte preferate de catre posesorii de site-uri in cadrul platformei WordPress. De asemenea, trebuie sa mentionam ca aceasta este disponibila in mod gratuit, un mare avantaj pentru antreprenorii incepatori, care nu doresc pentru moment sa investeasca in optimizare SEO.

In plus, aceasta unealta este destul de usor de utilizat, avand la dispozitie instructiuni de utilizare pe intelesul tuturor. Mai mult decat atat, ce face YoastSEO este sa ofere anumite calificative pentru fiecare articol scris pe care il publicati, astfel incat sa vedeti daca l-ati optimizat corespunzator sau nu.

Keyword Planner

answear.ro

Un alt instrument foarte util pentru cuvinte-cheie este Keyword Planner, o unealta oferita de Google. Acesta va ajuta sa analizati care sunt cuvintele cele mai cautate, astfel incat sa stiti concret ce cuvinte sa inserati in cadrul articolului, pentru a obtine rezultate frumoase.

Astfel, in cadrul statisticilor, veti observa ca sunt inserate numarul de cautari lunare pentru fiecare cuvant-cheie. Ca un mic sfat, in cazul in care observati ca un termen are sub 10 cautari lunare, sfatul nostru este sa va reorientati, caci este cam imposibil sa schimbati aceasta statistica cu ajutorul articolului dumneavoastra.

Google Analytics

Incheiem acest articol tot cu un instrument oferit de Google, si anume Google Analytics. Acesta va va oferi toate detaliile sub forma de statistici, astfel incat sa puteti trage concluzia daca respectiva campanie a functionat sau nu. In schimb, pentru a primi toate aceste statistici, este nevoie sa introduceti codul de la Google Analytics pe fiecare pagina a site-ului, astfel incat sa primiti informatii pentru fiecare in parte.

Desi initial poate parea un proces destul de greu, va asiguram ca, daca veti acorda timpul necesar, nu are cum sa nu iasa. In plus, veti vedea ca efortul depus va fi reprezentat de rezultatele frumoase pe care le puteti obtine!

La finalul articolului…

Acum ca am dezvaluit cateva secrete din spatele portilor inchise ale agentiilor de specialitate, parca optimizarea nu mai pare atat de dificila nu-i asa? Cu toate acestea, trebuie sa mentionam faptul ca experienta este si ea un bonus, pentru a putea gestiona toate informatiile oferite de aceste instrumente, tocmai de aceea, venim in ajutorul persoanelor debutante cu o mica recomandare.

In cazul in care nu stiti cum sa va gestionati mai bine afacerea din online, agentia de promovare a site-urilor ProjectMedia va pune la dispozitie servicii de inalta calitate, gata sa va  conduca in top!