Ce calitati are un smartwatch?

answear.ro
Share Button

Ce calitati are un smartwatch?Daca pe primul loc in vanzarile de gadgeturi inteligente se afla si raman telefoanele mobile, totusi in acest top un loc important il ocupa si ceasurile inteligente, smartwatch-urile.

Aceste smartwatch-uri au touchscreen-uri, iar exemplul pe care o sa il prezentam este un smartwatch Allview Allwatch IP67 care are touchscreen Allview de calitate. Acest ceas inteligent este confectionat din otel inoxidabil, are un display de 1,28 inci si 8 mm grosime.

Touchscreenul este din sticla 2.5D cu senzatie placuta la atingere, iar bratara este foarte confortabila. Este un dispozitiv etans, cu protectie totala impotriva prafului si rezistenta la socuri mecanice, iar conform standardului IP67, poate sa reziste 30 de minute la scufundari subacvatice.

Nu mai vorbim de optimizarea consumului de energie prin bateria care nu se descarca in 7 zile de utilizare si aproape 10 zile de stand-by. Iar acest model de smartwatch de la Allview are o functie foarte importanta de monitorizare permanenta a batailor inimii pentru dozarea efortului in timpul activitatilor fizice.

Oricine isi doreste sa aiba un ceas inteligent, performant, care sa nu fie doar un simplu ceas, ci sa ofere si multe alte functii intr-o lume care devine tot mai tehnologizata, in beneficiul oamenilor.

Deja obisnuiti cu touchscreen-urile de la telefoanele mobile, posesorii de smartwatch-uri vor invata rapid sa foloseasca touchscreen-ul de la ceasurile inteligente pentru ca tot prin atingere vor putea sa puna aplicatiile de pe ceas in functiune, astfel usurand navigarea prin menurile ceasului.

Rezistenta la apa il face rezistent si atunci cand ploua sau cand este folosit cu mainile ude, calitate care este mai ales importanta pentru copii care nu sunt mereu atenti cand folosesc gadgeturile, pot chiar sa verse lichide pe ecranele acestora, dar in cazul unui smartwatch Allview Allwatch IP67 nu este nicio problema.

In ceea ce priveste clientul copil, acest gen de client are nevoie de un tip de smartwatch cu display color si touchscreen sensibil, curele din silicon care sunt flexibile, dar si foarte rezistente. Functia de localizare prin cele trei module de localizare GPS, GSM si Wi-Fi ofera o functie importanta pentru adulti care il pot localiza pe copil daca este pe strada sau in alta parte, prin modulul GPS asigurandu-se localizarea in exterior, iar prin modulul Wi-Fi localizarea in cladiri, unde nu mai exista semnal GPS, cu o precizie de interior de maxim 100 m.

Cu certitudine, daca nu aveti un smartwatch, puteti sa va cumparati un asemenea gadget util, fie ca sunteti adult, fie ca sunteti copil, este foarte util sa il folositi pentru multiplele functii oferite.

kalapod.ro

In ultimii ani, vanzarile de astfel de ceasuri inteligente au crescut foarte mult, iar producatorii, cum ar fi Allview, incearca sa ofere cele mai noi modele care sa satisfaca cerintele din ce in ce mai diversificate ale clientilor sai, pentru a ramane in concurenta de pe piata cu multe companii in competitie. Prin ceasurile inteligente care sunt din ce in ce mai sigure, inca o data se amplifica rolul tehnologiei in prezent in viata oricaruia dintre noi.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Digg thisShare on StumbleUpon0Share on Tumblr0