Pastrarea audientei pe website si cresterea traficului constant

Share Button

Gasiti persoane pentru a va distribui continutul.

Parteneriatele sunt esentiale. Fie ca este vorba de mass-media sociala sau de marketing prin e-mail, gasiti clienti si persoane din domeniul dvs. care sa lucreze cu dvs. si sa va partajeze continutul.

Procedand astfel, veti ajunge la un public nou, cu care sa va conectati. Vrei sa stii despre definitie optimizare seo? Intra pe Smartseopack.com.

kalapod.ro

Speranta este ca oricine va impartaseste continutul este conectat cu altii care vor fi de asemenea, interesati de continutul dvs. si pot continua partajarea … un ciclu minunat, rezistent.

Aceasta partajare poate determina oamenii sa-si doreasca sa afle mai multe despre marca dvs. si, in cele din urma, sa viziteze site-ul dvs. web. Retineti ca scopul este de a creste traficul pentru a va ajuta sa va largiti lista de e-mailuri, astfel incat, cu cat mai multe segmente de public puteti intalni, cu atat mai bine.

1.    Raspunde la intrebarile de pe alte site-uri web.
Oamenii au multe intrebari … de ce sa nu le raspundeti? Fa din numele si vocea companiei tale, un sprijin de baza, prin angajarea in conversatii care se intampla prin comentariile blogurilor si pe grupurile de pe Facebook.

Pe masura ce dezvoltati gradul de cunoastere a marcii pentru compania dvs., va conectati, de asemenea, cu persoane asemanatoare care ar putea fi interesate de continutul dvs. – pe care le puteti trimite inapoi pe site-ul propriu. Acest lucru va va permite in cele din urma sa va conectati cu o baza mai mare de clienti si sa va largiti si lista de e-mailuri!

answear.ro

Poti posta in locuri precum Reddit, grupuri Facebook si Quora. In acest exemplu Quora de mai jos, un comerciant Instagram ajuta la depanarea unei probleme comune a contului:

Raspunzand la aceasta intrebare, Matt se prezinta ca o sursa informativa si utila de informare referitoare la Instagram. Pentru a genera mai mult trafic pe site-ul dvs., cu toate acestea, asigurati-va ca includeti link-uri catre parti relevante de continut pe site-ul dvs. Incercati acest lucru: Nu sunteti sigur de unde sa incepeti?

Introduceti in Google “Cum sa …” si completati punctele cu o problema pe care compania dvs. o rezolva in mod obisnuit sau cu un produs/serviciu pe care il oferiti. De exemplu, daca sunteti producator de muzica, introduceti “Cum sa incepeti sa creati muzica” sau “Cum sa gasiti un producator de muzica”. Apoi, vizitati forumurile pe care Google le afiseaza si raspundeti la intrebarile de acolo!

2. Odata ce i-ati atras pe site-ul dvs., pastrati-i acolo.
Cum puteti face asta? Prin continut deosebit. Acest lucru va asigura ca vizitatorii noi pe site-ul dvs. vor aprecia informatiile gasite, astfel incat sa aveti sansa de a-i educa despre produsul / serviciul dvs. si se pot inscrie de asemenea la lista dvs. de e-mail. Prezentati continut intr-un mod profesional dar si atractiv.

Faceti-va timp pentru a va dezvolta continutul site-ului. Cum doriti sa va portretizati compania? Cine este publicul tinta? Cum va veti conecta cu publicul potrivit? Ati inclus resurse valoroase pe care vizitatorii si clientii ar fi interesati sa le acceseze?

Ati indeplinit cerintele clientilor? Subliniati beneficiile produsului sau serviciului dvs. si includeti articole relevante, care ajuta la rezolvarea problemelor comune in industria dvs. In plus, creati continut educational, care este relevant pentru publicul dvs. Daca veti face toate aceste lucruri, veti fideliza publicul tinta, care va reveni mult mai des pe site.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Digg thisShare on StumbleUpon0Share on Tumblr0