SEO API

Share Button

In conditiile in care va ocupati de optimizare seo, cu siguranta trebuie sa folositi cat mai multe unelte si instrumente seo. Asadar, ar fi o idee inteleapta aceea de a opta pentru seoaccounts.net, pentru a alege de acolo cheap premium seo tools.

De exemplu, v-ati putea indrepta atentia spre SEO API, iar in cele ce urmeaza vom discuta putin despre acest aspect.

Pentru cine este API-ul cognitiv SEO?

API-ul SEO este conceput pentru a permite agentiilor de marketing digitale, webmasterilor si dezvoltatorilor sa utilizeze procesele de date cognitiveSEO pentru a le integra in propriile aplicatii sau fluxuri de afaceri.

API-ul poate fi utilizat pentru a procesa toate datele pe care le aveti in prezent in contul dvs. SEO cognitiv: analiza link-urilor, urmarirea rangului si datele de vizibilitate sociala, toate incluse.

Iata o lista de exemple de de situatii in care ati putea folosi API-ul pentru:

  • Executati conexiuni in profunzime Auditi prin accesarea cu crawlere a site-urilor pe care le furnizati utilizand comanda API – getCampaignLinks;
  • Extrageti legaturi nefiresc pentru orice site utilizand comanda API – getCampaignLinks;
  • Urmariti clasarea cuvintelor cheie pe Google / Bing si Yahoo Daily / saptamanal utilizand comanda API – getKeywordCampaign si postKeywordCampaign;
  • Identificati continutul cel mai impartit pe un site prin accesarea cu crawlere a tuturor paginilor de pe site utilizand comanda API – getSocialVisibility;
  • Obtineti linkuri noi / pierdute pe o baza zilnica pentru orice site folosind comanda API – getCampaignNewLostLinks;
  • Obtineti link-uri Live / Lost (Broken) pentru orice site utilizand Comanda API – getCampaignLinks;
  • Reclamati toate legaturile unui site folosind automat comanda API – postCampanie;
  • Procesati legaturile terta parte (import) prin trecerea lor pe platforma cognitivaSEO Crawler folosind comanda API – postLinksImport;
  • Utilizati API pentru a adauga date importante la tablourile dvs. de bord externe – toate comenzile.

API-ul este destul de simplu. Tot ce trebuie sa faceti pentru a incepe este o cheie API valabila. Exista o documentatie detaliata care contine toate informatiile necesare utilizarii aplicatiei la intregul sau potential.

kalapod.ro

API-ul este disponibil pentru toti utilizatorii Premium Subscription si pana. Fiecare tip de abonament are un numar de credite API atribuite in mod prestabilit.

Comenzile din API-ul Campaigns sunt, de asemenea, limitate de limitele abonamentului. Deci, daca doriti sa rulati o analiza pe 100 de site-uri si abonamentul dvs. permite doar 50, atunci veti putea adauga doar 50 de site-uri folosind API-ul. API Campanii este utilizat pentru a crea o campanie si pentru a interoga datele din contul tau SEOG cognitiv.

API-ul cognitiv SEO permite integrarea completa in aplicatiile pe care le vindeti sau le distribuiti (comercial sau liber). Pentru a le imparti, este nevoie doar de o atribuire prin mentionarea marcii cognitiveSEO in cadrul aplicatiei.

Puteti implementa API-ul in instrumente sau scripturi pe care le utilizati intern. De exemplu: scripturi de agentie / instrumente care sunt utilizate pentru a analiza si raporta datele catre clienti.

answear.ro

Ei bine, practicand SEO cu siguranta veti avea nevoie si de alte instrumente premium, iar pe seoaccounts.net veti putea gasi toate instrumentele de care aveti nevoie pentru a va desfasura activitatea.