Cum puteti avea succes in web design?

Share Button

Daca proiectati site-urile ca o afacere, trebuie sa va ganditi la alte lucruri pe langa modul in care veti pune impreuna un site web. Partea de afaceri a designului web necesita o atentie constanta daca doriti sa obtineti succesul. Desigur, ar trebui sa va asigurati ca aveti abilitatile potrivite. Dar, in plus, ar trebui sa va amintiti urmatoarele elemente.

Daca ati creat deja un numar de site-uri web pentru clientii dvs., este o practica buna sa vizitati aceste site-uri ocazional. Acesta este modul in care va puteti gandi la imbunatatiri pentru clientii dvs. Pastrati un folder separat pentru fiecare proiect web pe care l-ati facut.

Faceti note despre ceea ce poate fi actualizat sau imbunatatit. Apoi, planificati sa atingeti baza cu clientii dvs. ceva timp in viitor, oferiti-va sugestiile privind actualizarea site-ului. Acesta este modul in care puteti obtine afaceri repetate.

answear.ro

Daca doriti sa aveti succes in afaceri de design web, ar trebui sa inveti in fiecare zi. Tehnologiile se schimba repede. De exemplu, daca doriti sa dezvoltati un site personalizabil si usor de personalizat pe platforma WordPress, ar trebui sa stiti cum sa utilizati pluginul Visual Composer.

Acest plugin a venit cu o multime de mici software-uri care va vor ajuta sa va faceti paginile chiar mai frumoase. Puteti utiliza Visual Composer pentru a crea un site web unic pentru clientul dvs., pe platforma WordPress, fara a fi nevoie sa utilizati codificarea specializata.

Tehnologia de web design se schimba in mod constant. Pentru a va afla in partea de sus a jocului dvs., trebuie sa fiti la curent cu cele mai recente evolutii. Daca nu, riscati sa ramaneti in urma in abilitatile. Pastrati-va cunostintele proaspete prin vizionarea unor tutoriale care va vor invata noi abilitati, sau prin cat mai multe cautari pe Google dupa expresia HowDoDesign.

Ca proprietar de afaceri, obiectivul dvs. principal trebuie sa fie satisfacerea clientului. Nu numai ca acest lucru va va oferi o sansa pentru o afacere repetata, dar clientii dvs. fericiti va pot recomanda altor clienti.

Reputatia dvs. poate sa creasca pe masura ce vorbeste despre calitatea serviciilor oferite. Pe de alta parte, daca aveti clienti nefericiti, ei se pot plange de afacerea dvs. pe web si va pot pata reputatia. Acesta este un lucru pe care doriti sa il evitati.

Pastrati-va intotdeauna abilitatile in HTML si CSS. Aceste doua seturi de limbi de codare constituie nucleul oricarui site web. Stapanirea HTML si CSS va va permite sa dezvoltati orice design dorit. Daca aveti posibilitatea sa adaugati diverse limbi de scripting la arsenalul de cunostinte, aveti posibilitati nesfarsite de a adauga functionalitatea site-urilor dvs. web.

Participati la comunitatile online pentru designeri web pentru a tine pasul cu tendintele. Schimbul de idei cu altii din domeniul dvs. poate fi luminos si, probabil, veti ajunge sa invatati multe lucruri noi.

Petreceti timp pentru a va comercializa serviciile. Publicati un anunt pe Craigslist si cautati concerte la care puteti licita. Vizitati afacerile aflate in proprietatea locala din vecinatatea dvs. pentru a vedea daca au nevoie de serviciile dvs. de web design. Mentineti portofoliul proaspat cu exemple de site-uri pe care le puteti construi.

Ajutati-i pe prospecti sa vad cat de important este un site web bine conceput pentru succesul oricarei afaceri.

Intotdeauna incercati sa finalizati proiectele la timp. Clientii se incrunta in intarzierea proiectului si pot sa nu fie foarte iertati daca nu respectati termenul limita. Cand negociati intervalul de timp al proiectului, asigurati-va intotdeauna ca va acordati suficient timp pentru a-l completa. Daca il terminati devreme, va va face sa aratati mult mai bine.

kalapod.ro

Amintiti-va aceste sfaturi pe masura ce continuati sa va construiti afacerea. Daca aveti atentia corecta, afacerea dumneavoastra va continua sa creasca din ce in ce mai mult.