Totul despre campaniile de remarketing

Share Button

Toată lumea știe ce înseamnă marketing și cât de benefic este acesta pentru o promovare online ca la carte. Însă, ce putem spune despre campaniile de remarketing? Ce sunt ele şi cum ne pot ajuta? În articolul de astăzi vom descoperi secretele din spatele acestui termen, aparent complex dar uşor de obținut.

Ce înseamnă remarketing?

Termenul remarketing este reprezentat de acele reclame care urmăresc vizitatorul. Mai explicit spus, după ce ați intrat pe un site cu anumite produse de vânzare ați căutat câteva produse și ați închis site-ul.

kalapod.ro

Ulterior, ați accesat alt site și, datorită faptului că ați acceptat anumiți termeni și condiții produsele căutate vă vor apărea în continuare în anumite zone, tocmai pentru a vă readuce aminte de ele. Este o metodă tot mai folosită astăzi, mai ales de către magazinele online pentru a atrage vizitatori și posibili cumpărători.

Cum îl puteți obține?

Începem prin a vă spune că nu aveți nevoie de cunoștințe bogate de IT pentru a beneficia de acest serviciu. Mai ales în cazul Facebook, lucrurile pot fi reglate din cadrul setărilor pentru audiență. O dată ce vizitatorii acceptă termenii şi condițiile (denumite şi Cookies), aceştia vor putea fi urmăriţi de către accesările făcute în cadrul site-ului dumneavoastră.

Este foarte simplu, dar în acelaşi timp eficient. Este dovedit faptul că vânzările produselor au crescut substanţial pe baza acestei metode, în doar câteva ore. Însă, recomandarea noastră este să nu vă agresaţi vizual vizitatorii, pentru a nu se simţi agasaţi de reclamele dumneavoastră. Vă sugerăm să folosiţi aceste reclame doar după o perioadă de timp de la accesare, dar şi pe parcursul a câteva ore.

Dar cele mai bune decizii pentru afacere pot fi luate doar de dumneavoastră aşadar, pentru un plus de siguranţă puteţi să testaţi mai multe variante şi să analizaţi situaţia, ulterior alegând cea mai bună opţiune.

Cine poate beneficia?

Deși cel mai probabil ştiţi răspunsul la această întrebare, ne facem datoria menţionând că metoda prezentată poate fi folosită de orice antreprenor, ce are nevoie de o audienţă mai importantă. Aşadar, nu există niciun impediment prin care să nu puteţi accesa acest serviciu oferit în special de către paginile de socializare.

answear.ro

În concluzie, deși la început poate părea dificil, remarketingul reprezintă prietenul dumneavoastră de nădejde atunci când audiența are de suferit. Ușor de accesat și obținut, această metodă a luat amploare în ultimul timp, devenind chiar un trend în rândul antreprenorilor. Acum îl puteți obține și dumneavoastră!