Afla stiri de ultima ora din Botosani din ziarul online Botosaneanul.ro

kalapod.ro
Share Button

Adevarul este ca suntem constant bombardati de stiri negative si, uneori, iti vine sa pui televizorul intr-o cutie, sa-l duci in pod si sa il lasi acolo sa prinda praf. Insa, realitatea este ca e foarte greu sa te deconectezi de la social media si stiri, adica trebuie sa ai o vointa de fier si chiar sa nu te mai intereseze absolut nimic. Insa, mai este si responsabilitatea noastra sa alegem ce citim sau vizionam, fiindca mintea noastra ar trebui sa fie ocupata de lucruri ce pot fi constructive.

S-au efectuat numeroase studii care demonstreaza ca stirile negative ne afecteaza gandirea si chiar ne pot imbolnavi. Deci, ca orice alt lucru din viata noastra, trebuie sa impunem niste limite pentru a nu ne lasa afectati.

Si este de asemenea important de unde ne luam informatiile de care avem nevoie. Triaza din sursele media pentru a te asigura ca ceea ce citesti sau vizionezi este bazat pe fapte reale. Un site de incredere unde poti gasi stiri veridice atat din Botosani, cat si de la nivel national, este Botosaneanul.ro.

Fii zilnic la curent cu ce se intampla in acest oras

Cand vine vorba de stiri de ultima ora Botosani, ce alt trust mai bun poti gasi decat Botosaneanul, reprezentativ pentru acest oras? In fiecare dimineata iti poti incepe ziua citind articolele de la stirea zilei. Acest trust pune sub lupa diferite domenii, printre care cel politic. Deci, aici poti afla adevarul despre diferite situatii ce se intampla in acest judet si cam care sunt merele stricate.

Daca esti din Botosani sau iti doresti sa te muti in acest loc, afla ca vor fi construite doua noi complexuri comerciale si 8 blocuri cu penthouse, pe un teren al unei foste fabrici. Se va construi un magazin Romstal, al 4-lea Lidl cu 136 de locuri de parcare si un ansamblu rezidential modern. Pentru cei in cautare de apartamente noi, aceasta este poate oportunitatea pe care o cautau.

answear.ro

Aceste imobile vor avea un regim de inaltime S+P+7E. In subsol vor fi asigurate locuri de parcare pentru 167 de masini. De asemenea, acolo se va gasi si un adapost de aparare civila si un rezervor PSI. La nivelul parterului se vor deschide spatii comerciale si bancare.

Vor fi disponibile 280 de apartamente cu 1,2, 3 sau 4 camere, avand deschidere la cel putin un balcon. Suprafetele utile se incadreaza intre 40-90 mp. La etajul 7 se vor amenaja doua penthouse-uri cu 4 camere, pentru fiecare bloc in parte. Desigur, vor fi amenajate si spatii verzi.

Botosaneanul.ro – un site apreciat de mii de cititori

Trustul Botosaneanul si-a castigat aprecierea cititorilor si zilnic numarul de accesari creste. Asta pentru ca aici pot gasi informatii, stiri si anchete, dar si articole de tip breaking news. Se pot gasi aici inclusiv informatii despre meteo si cursul valutar.

Pe prima pagina poti gasi ultimele titluri ale stirilor postate. Descopera si tu Botosaneanul.ro si informeaza-te zilnic cu stiri de calitate.