Ce avantaje are gazduirea enterprise?

Share Button

In momentul in care vrei sa iti lansezi un site personal, sau un blog personal, cu siguranta cunosti faptul ca trebuie sa iti alegi numele de domeniu potrivit pentru site sau blog, si va trebui deasemenea sa optezi si pentru un serviciu de gazduire web.

Cat despre gazduirea web, vei putea sa accesezi cu incredere Gazduireenterprise.ro, de unde vei putea sa iti alegi serviciul de gazduire ideal pentru site-ul sau pentru blogul tau.

Cea mai simpla si cea mai la indemana solutie ar fi aceea de a opta pentru serviciul de gazduire shared, pentru ca un pachet de gazduire shared este mai mult decat suficient pentru un blog personal sau pentru un site mic.

answear.ro

Plus de asta, chiar si din punct de vedere financiar, este mult mai indicat sa iti alegi un asemenea pachet, decat sa optezi pentru un server VPS, sau decat sa optezi pentru un pachet de gazduire dedicata.

Vei putea deasemenea sa optezi chiar si pentru un pachet de gazduire enterprise, si cu siguranta te vei bucura de o serie importanta de avantaje.

In primul rand, vei putea sa te bucuri de serviciul de instalare automata de programe, si vei putea sa apelezi pentru o gama variata de aplicatii, precum WordPress de exemplu sau Drupal, care pot sa fie instalate prin intermediul aplicatiei Softaculous, care este un instalator auto ce contine mai bine de 200 de aplicatii.

In conditiile in care ai efectuat anumite modificari la site, si ai reusit sa dai site-ul peste cap, cu siguranta nu ai nici un motiv pentru care sa iti faci griji, pentru ca este firesc sa gresesti, insa vei primi ajutor din partea agentiei care iti ofera serviciul de web hosting. Specialistii din cadrul agentiei respective, vor reusi sa iti remedieze problema in cel mai scurt timp.

Odata ce alegi sa beneficiezi de serviciul de gazduire enterprise, poti sa te bucuri de un alt avantaj major, si anume de serviciul de backuo profesional. Ce inseamna mai exact acest lucru?

Ei bine, in conditiile in care ai suprascris, sau in conditiile in care din greseala ai sters un fisier, acesta nu va fi compromis definitiv. Cu doar cateva click-uri vei putea sa restaurezi instantaneu bazele de date, fisierele sau chiar si directorii, asa ca vei putea sa iti recuperezi fisierul compromis.

Inca un mare avantaj pe care il poti avea atunci cand optezi pentru serviciul de gazduire enterprise, ar fi acela de reparare a site-ului, in cazul in care acesta a fost compromis sau spart.

In conditiile in care nu ti-ai actualizat site-ul, iar acesta are un aspect invechit, in mod evident cei care iti ofera web hosting, iti pot actualiza site-ul. Deasemenea, chiar si in conditiile in care acesta a fost spart, site-ul va putea fi reparat sau recuperat de catre specialisti.

Asadar, se poate observa foarte clar faptul ca atunci cand intentionezi sa iti alegi un pachet de gazduire web, vei putea sa te bucuri de o serie importanta de avantaje, daca vei opta pentru gazduire enterprise.