Pariul motivational – cheia popularitatii

0 Shares
0
0
0

Pariul motivational – cheia popularitatiiDatorita provocarilor intalnite pe parcursul vietii obisnuim, involuntar poate, sa ne motivam reusita prin pariuri cu noi insine sau cu cei apropiati noua. De cate ori oare nu ne-am spus: “pariez ca ma pot lasa de fumat” sau “pot pune pariu ca voi slabi pana atunci”?

Aceste pariuri au nu numai efect motivational, dar victoria constituie si o rasplata emotionala (pe langa cea fizica), ce contribuie la dezvoltarea stimei de sine. Unele dintre cele mai reusite pariuri apar in momentul in care trecem prin momente dificile, unul dintre acestea fiind chinul gasirii unui nou loc de munca si implicit pastrarea acestuia.

Odata gasit, facem tot ce ne sta in putinta ca acolo sa fim cunoscuti pentru beneficiile pe care le putem aduce companiei. Cand vine vorba despre pariurile facute in scopul pastrarii job-ului sau a crearii  unei opinii favorabile a celorlati fata de noi la locul de munca, acestea capata o miza mult mai mare, impingandu-ne spre depasirea propriilor limite.
[adsenseyu1]

De la pariuri minore, facute in scop demonstrativ si pana la pariurile din care pot fi castigate diverse sume de bani, organizate si desfasurate dupa anumite reguli, toate au la baza motivatia castigului. Aceeasi motivatie sta si la baza pariurilor facute cu propria persoana in scopul de a ne pastra job-ul, sau pentru a deveni cei mai buni si in acelasi timp indispensabili angajati ai companiei noastre.

Ne putem gandi la noi ca la o platforma de pariuri online, iar comparatia nu este deloc intamplatoare, explicatia fiind relativ simpla. Sa luam spre exemplu o platforma de pariuri online, una dintre cele mai cunoscute, spre exemplu www.e-pariuri.ro . Aceasta ofera posibilitatea vizualizarii in timp real a meciurilor, cotelor si a informatiilor cu privire la competitiile in desfasurare, lasand la indemana oricui posibilitatea investitiei in cel pe care acesta il considera a fi cel mai bun si, in consecinta cel mai probabil castigator al competitiei.

In acelasi mod, individul in sine lasa sa se vada rundele “meciului” pe care acesta il poarta si, de asemenea pot fi vazute si cotele de castig pe care acesta le detine in lupta sa. Putem astfel sa transformam micile task-uri ale jobului sau chiar incheierea unei afaceri ce ar putea mari bugetul companiei, intr-un provocare si, ulterior, intr-un adevarat pariu cu noi insine din care sa iesim indubitabil invingatori.

Pariurile se realizeaza majoritar pe baza increderii intr-o anumita informatie si deseori pe increderea majoritatii vis-a-vis de obiectul pe care se pariaza. Astfel, cu cat increderea majoritatii creste, cu atat pare ca sansele de castig sunt mai sigure.

Similar, daca o multitudine de persoane au incredere in noi in momentul in care stabilim cu noi insine anumite pariuri, acest fapt ne va creste practic cota, sansele ca noi sa ajungem la reusit devenind din ce in ce mai palpabile, tocmai datorita faptului ca tot mai multi oameni pariaza pe noi. Aceasta stimulare psihologica indirecta va conduce la o mai buna determinare, la un efort sustinut de a deveni cel mai bun, la o implicare totala si la rezultate remarcabile ce nu vor fi trecute usor cu vederea.

In momentul in care un pariul cu noi insine se concretizeaza printr-o victorie, devenim astfel mult mai valorosi, persoanele care au mizat pe noi avand tendinta sa repete investitia, considerand ca aceasta este una dintre cele mai profitabile. Pariurile cu noi insine sunt destul de greu de sustinut si necesita foarte multa rabdare, insa in final rasplata va fi pe masura asteptarilor.

[adsenseyu1]

Dupa ce am reusit sa culegem laurii victoriei, ne putem relaxa si putem incepe sa legam prietenii si relatii. Si, daca un simplu pariu cu noi insine a stat la baza reusitei, cel mai bun mod  de a sarbatori acest fapt este sa acordam si noi o parte din increderea noastra celorlalti, invitandu-ne noii colegi la o iesire de grup.

O invitatie pentru vizionarea unui meci, sau a oricarei alte competitii sportive poate face minuni in cazul relatiilor interumane. Si, daca printre cei care au mizat pe tine se afla si persoane carora le place sa parieze si pe echipele din competitiile sportive favorite, E-pariuri.ro ofera posibilitatea plasarii pariurilor sportive direct din confortul casei noastre, indiferent despre ce tip de sport sau competitie ar fi vorba.

Alte articole actuale :

1. Pariurile sportive, afaceri „vicioase” si foarte banoase
2. Castigul anului la pariuri. Iepurasul de Paste i-a adus unui gorjean un miliard de lei vechi
3. EXCLUSIV / Lucian Marinescu se pleaca in fata lui Bayern: “Guardiola va avea o mostenire grea, o echipa invatata sa castige cam tot”
4. A innebunit de tot? Mayweather ar fi pariat sase milioane de dolari pe victoria lui Heat

0 Shares
You May Also Like