De ce este bine sa iti cumperi un laptop refurbsihed?

Share Button

Daca timpul si nevoia te determina sa iti cumperi un laptop refurbished in scopuri educationale sau pentru utilizare personala, se poate dovedi una dintre cele mai bune alegeri. Daca nu ai suficiente economii pentru a iti permite sa iti cumperi un laptop nou, atunci unul reconditionat poate sa fie cea mai buna solutie pentur nevoile tale. Chiar daca este o idee foarte buna mai ales datorita costurilor foarte bune, pe langa pret sunt si alte avantaje de care poti beneficia insa sunt si unele dezavantaje. In acest articol te invatam cum ar trebui sa iti cumperi un laptop refurbished astfel incat sa faci cea mai buna alegere si cea mai buna investitie.

Calculatoarele si laptopurile reconditionate sunt comercializate la costuri mult mai mici comparativ cu modelele noi. Laptopurile la mana a doua vor fi disponibile online sau poti cumpara unul de la persoanele pe care le cunosti. Oricum poti sa cumperi un laptop la un pret foarte mic fata de cel din magazine pentru acelasi produs nou.

Dezavantajul laptopurilor refurbished este ca pot sa aiba o placa ineficienta. Placa de baza este integrata in laptop si daca aceasta nu este buna ai tot potentialul de a descoperi ca nu il poti folosi sau ca intampini pe termen lung probleme pe care nu ti le-ai fi dorit.

kalapod.ro

Laptopurile sh pot sa aiba si ecranul deteriorat, si, prin urmare este foarte important sa inspectezi cu atentie ecranul de la laptop inainte sa il cumperi pentru a te asigura ca el va functiona corespunzator pe intreaga durata a utilizarii laptopului.

Un principal avantaj pentru a achizitiona calculatoare refurbishate este optiunea de a iti cumpara calculatoare scumpe la cele mai bune preturi. Poti obtine un calculator cu discount fara sa pierzi castigul. Noile calculatoare nu sunt foarte scumpe. In cazul in care vrei sa salvezi cativa dolari pentru dispozitivele tale digitale este foarte bine sa cumperi calculatoare folosite dintr-un magazin online.

Inainte de a face o selectie finala este recomandat sa discuti cu personalul magazinului pentru a determina daca aceste produse au fost verificate inainte. Expertii vor privi si analiza situatia laptopului per ansamblu si pe componente si vor determina daca produsul pe care vrei sa il achizitionezi este bun.

Iti recomandam sa tii cont si de garantie. Calculatoarele reconditionate functioneaza foarte bine in cazul in care au fost intretinute corespunzator pentru ca durata de viata a componentelor sa fie una foarte buna.

In ultima vreme s-a constatat ca cererea pentru calculatoare reconditionate este in crestere pentru ca tot mai multe persoane cauta dispozitive ieftine si bune. Sunt mai multe institutii care vand laptopurile pe care le au pe stoc sau care au inchiriat laptopuri si acum le-au returnat iar companiile care le-au oferit le verifica, le repara cand este cazul si le scot din nou la vanzare. Aceste laptopuri sunt mult mai bune decat cele second hand din mai multe motive si noi iti recomandam sa iti cumperi unul refurbished si nu unul la mana a doua. De asemenea, ar trebui sa cumperi doar de la firme de profil care ofera garantie.