Laptop Lenovo Yoga 920

kalapod.ro
Share Button

Unul dintre cele mai performante laptopuri de la Lenovo in clipa de fata este Yoga 920, asa ca pentru a afla mai multe detalii despre acesta, fie veti citi articolul pana la final, fie veti cauta pe www.spinmag.org/ cele mai importante detalii despre acesta.

Lenovo Yoga 920 pastreaza tot ceea ce ne-a placut despre predecesorul sau, modelul 910, si rezolva aproape tot ce nu am facut.

Pentru a fi corecti, trebuie sa precizam ca Lenovo nu a oferit prea multe motive sa nu-ti placa premium-ul doi-in-unul, insa actualizatul 920 abordeaza cateva dintre neajunsurile sale, aduncand totodata si procesoarele Intel Core i-series de generatia a opta, pastrand durata de viata a bateriei buna si lunga.

De la barele superslim din jurul ecranului pana la sasiul robust din metal, pana la balama unica de banda de ceas de 360 ​​de grade, modelul 920 arata si se simte ca un laptop premium. La 3 kilograme (1,4 kg) este un pic cam greu, dar este departe de povara si este iertat, avand in vedere ca obtineti un ecran de 13,9 inch in acelasi spatiu cu un laptop tipic de 13,3 inci. In plus, la o jumatate de centimetru grosime (12,7 mm), se impinge cu usurinta.

Desi designul general este destul de asemanator cu modelul 910, exista cateva imbunatatiri notabile. De exemplu, in timp ce Lenovo a deplasat pozitia camerei web sub ecran (facand unele unghiuri neobosite ale camerei) pentru a permite ramele de afisare subtiri ale modelului 910, a reusit sa obtina camera inapoi la varf pentru modelul 920. Exista, de asemenea, pentru a putea folosi Cortana, asistentul digital al Microsoft, de la pana la 4 metri distanta, chiar si in modul de asteptare.

O alta schimbare minora a fost facuta la tastatura. Pe modelul 910, Lenovo a inclus un set de taste cu sageti la sacrificiul unei taste de dimensiune completa de dimensiune normala. De data aceasta, Lenovo va ofera sageti in sus si in jos in jumatate de inaltime, dar o cheie de dimensiune completa. Simtitul tastaturii din spate a fost deja foarte bun avand in vedere subtirimea sistemului, dar schimbarea tastei de schimbare are drept rezultat mai multe erori.

Touchpad-ul de precizie ramane aproape perfect. Degetele se aliniaza cu usurinta deasupra suprafetei sale netede.

Exista gesturi multitouch care sunt usor de reglat in setarile Windows, astfel incat sa puteti dezactiva comenzile cum ar fi muschiul cu zoom-ul sau cele cu trei degete daca doriti. Un cititor de amprenta din partea dreapta a touchpad-ului va permite sa va conectati rapid cu Windows Hello.

Modelul 920 are un sortiment minim de porturi. Nu veti gasi, de exemplu, o iesire video directa, cum ar fi HDMI sau slot pentru card SD. Cu toate acestea, sistemul are acum doua porturi Thunderbolt 3 USB-C care pot alimenta laptopul si pot suporta pana la doua ecrane externe de inalta rezolutie, transferuri de date de pana la 40Gbps si incarcare rapida. Exista, de asemenea, o mufa combo pentru casti / mic si un port USB 3.0 standard, acesta din urma acceptand incarcarea intotdeauna.

answear.ro

Modelul Yoga 920 este disponibil cu procesoare Intel din seria a sasea, Intel Core i5-8250U sau Core i7-8550U de 1.8GHz.