Top trei cele mai eficiente prese termice

answear.ro
Share Button

Pentru cunoscatori, subiectul prese termice nu este strain, insa pentru cei care vor sa deschida o afacere in domeniul productiei publicitare acest articol va fi mai mult decat benefic. Am ales sa vorbesc in urmatoarele randuri despre presele termice, deoarece foarte multi nu stiu pentru ce se utilizeaza acestea sau, daca stiu, alegerea unui model li se pare dificila.

Productia publicitara necesita o gama destul de variata de aparate si utilaje care ne ajuta sa realizam diferite materiale precum tricouri personalizate, cani personalizate, postere si multe alte produse promotionale. Iti prezint cele mai cautate si utile prese termice cu care poti face asta:

Presa termica Hotronix Fusion IQ

Este printre cele mai avansate prese termice existente pe piata la momentul actual in intreaga lume si este un model imbunatatit pentru un volum mare de productie. Dispune de conexiune WiFi care iti permite sa accesezi gratuit, online, de oriunde portalul Fusion IQ.

De ce este acest lucru special? Pentru ca ai posibilitatea sa inregistrezi foarte multi parametri cum sunt: numele utilizatorului, numarul de presari, timpii de presare, dar si presiunea folosita. Acest lucru te poate ajuta sa generezi diferite rapoarte pentru analiza activitatii.

Presa termica Hotronix Air Fusion

Este considerata vedeta preselor termice deoarece dispune de o optiune unica: presiune ajustabila automata. Pe langa acest avantaj, daca achizitionezi acest model de presa termica beneficiezi si de manevrabilitate usoara, sigura, precisa si rapida.

Dispune de rotire automata in lateral, lucru care faciliteaza incarcarea rapida, iar actionarea manuala a pedalei de picior face revenirea presei intr-un timp foarte scurt. Toate aceste calitati fac din acest produs presa termica ideala pentru companiile cu un volum foarte mare de munca, ea fiind foarte eficienta.

Presa termica MAXX

Presele termice din gama MAXX sunt recunoscute in intreaga lume a productiei publicitare ca fiind foarte comode. Acestea se diferentiaza de multe modele datorita unghiului foarte mare deschidere al platanelor, oferind o pozitionare sigura si fara riscuri a textilelor in procesul de termotransfer.

Raportul calitate-pret este un alt avantaj al presei termice MAXX care dispune si de un display digital pentru setarea timpului si a temperaturii. Este ideala si pentru micile companii cu un volum mic, dar si pentru companiile cu un rulaj mare.

Un lucru este foarte important in procesul de alegere a presei termice pentru afacerea ta: trebuie sa tii minte ca toate presele fac trei lucruri – ofera caldura, presiune si un anumit timp pentru productie. Ramane doar sa pui in balanta avantajele si nevoile pe care trebuie sa le satisfaca in procesul de productie.

Daca vrei sa investesti in prese termice, site-ul celor de la Pin este pregatit cu o gama variata de produse pentru tine si afacerea ta!

kalapod.ro