Ce probleme poate avea un telefon Samsung?

Share Button

Ce probleme poate avea un telefon Samsung?
Pe piata de telefonie mobila, Samsung este unul dintre cei mai renumiti producatori, de fapt daca ne gandim mai bine, lupta la varf se da intre Samsung si Apple care scot pe piata model dupa model, tot mai performante pentru a satisface nevoile clientilor.

Chiar daca telefoanele Samsung sunt foarte renumite  pe piata datorita performantelor lor, se poate intampla ca din nefericire si aceste telefoane sa se defecteze destul de rapid, si nu neaparat din cauza utilizatorului.

In cazul in care detii un telefon de la acest brand, iar acesta s-a defectat sau se misca foarte greu, iar aplicatiile se blocheaza destul de des, cel mai bine ar fi sa te duci cu telefonul intr-un service care se ocupa doar de reparatii Samsung.

De ce sa alegi un astfel de service, specializat doar in reparatia acestor telefoane? Raspunsul este foarte simplu. La fel cum intr-un service specializat in reparatii de telefoane Sony, sau intr-un service specializat in reparatia iPhone-urilor, gasesti experti care repara doar aceste telefoane, la fel si un service Samsung are personal calificat in ceea ce priveste reparatia telefoanelor produse de acest brand.

Cu siguranta un expert in reparatii de telefoane ale acestui producator, stie sa repare absolut orice model de telefon de aceasta marca, si cunoaste toate detaliile si amanuntele despre aceste telefoane.

De obicei, telefoanele Samsung intampina urmatoarele probleme:
–    Se blocheaza dispozitivul dupa ce s-a efectuat un update software;
–    Telefonul nu reactioneaza la anumite comenzi;
–    Telefonul se restarteaza singur;
–    Camera foto intampina probleme de functionalitate;
–    Dispozitivul intampina dificultati in gasi retele si in a se conecta la aceceste retele;
–    Touchscreen-ul nu reactioneaza la comenzile primite;
–    In afisarea meniului principal apar asa numitele Bug-uri.

Identificarea problemei telefonului poate sa difere in functie de mai multi factori, iar din acest motiv dispozitivul trebuie evaluat foarte atent. Solutiile propuse pentru reparatii sunt adaptate in functie de defectiune, iar reparatia va incepe doar dupa ce clientul este de acord.

kalapod.ro

In ceea ce priveste partea de software, un service trebuie sa intervina in urmatoarele cazuri:
–    Pentru a repara BOOT-ul smartphone-ului;
–    Pentru decodarea sau resoftarea oricarui model de telefon Samsung;
–    Pentru a elimina codurile de siguranta si pentru a oferi o flexibilitate mai mare utilizatorului in ceea ce priveste folosirea dispozitivului;
–    Pentru a realiza backup de date si pentru a recupera date.

Cu siguranta acestea sunt doar cateva din interventiile software care pot avea loc in cadrul unui service gsm Samsung.

In ceea ce priveste reparatiile hardware pentru telefoanele Samsung amintim:
–    Schimbarea touchscreen-ului, a display-ului sau a geamului protector;
–    Reparatia procesoarelor, a memoriilor, a antenelor pentru semnal, a mufelor, reparatia porturilor, a difuzoarelor, a tastaturii, a castilor, etc.
–    Curatarea sau repararea tuturor componentelor care au intrat in contact cu apa sau cu alte lichide;
–    Inlocuirea bateriei, a carcasei.

Cu siguranta scopul unui service specializat in reparatia doar a unui tip de telefoane mobile, cum este in cazul de fata al telefoanelor Samsung, este acela de a efectua reparatii rapide pentru telefoanele clientilor, in cele mai bune conditii, indiferent de modelul telefonului, pentru ca utilizatorul sa se poata bucura de telefonul sau un timp indelungat.

answear.ro

Este cunoscut faptul ca intr-un astfel de service angajatii sunt experti in reparatii de telefoane pentru marca respectiva, in cazul nostru Samsung.