VPS Hosting

kalapod.ro
Share Button

Un lucru este cat se poate de clar, si anume ca daca intentionati sa creati un blog personal sau un site de prezentare, ori un site al unui magazin online, veti avea nevoie de un pachet de web hosting.

Pentru un site de prezentare sau pentru un blog personal, pentru inceput va fi suficient sa optati pentru un pachet de gazduire partajata, iar astfel veti avea parte de gazduire web de calitate de la Gazduire Enterprise. Chiar daca resursele sunt limitate, discutam totusi de shared hosting de calitate.

In conditiile in care insa aveti nevoie de mai multe resurse, atunci veti putea sa va indreptati atentia spre VPS Hosting, iar in cele ce urmeaza veti afla mai multe detalii despre acest tip de gazduire web.

VPS hosting este o abreviere pentru hosting privat Virtual Server. Planurile de găzduire virtuală a serverului privat oferă serverele virtuale clienților. Conceptul de virtualizare este similar cu hostingul partajat în cazul în care un computer de server poate avea mai multe site-uri care rulează pe el. Cu toate acestea, tehnologia de virtualizare permite ca fiecare cont să fie tratat ca server propriu, cu propriile resurse și sisteme de operare dedicate.

De exemplu: Într-un mediu de găzduire partajat, toți clienții partajează resursele unui singur server. Majoritatea furnizorilor de servicii de găzduire partajată au scripturi care limitează resursele fiecărui client, astfel încât niciun client să nu utilizeze toate resursele. Cu toate acestea, clienților nu li se garantează resursele de calcul care pot fluctua din când în când, în funcție de numărul clienților care utilizează resursele în același timp.

Pe de altă parte, planurile de găzduire VPS pot garanta resursele disponibile pentru client prin utilizarea tehnologiei de virtualizare. Acest lucru oferă clientului un mediu de găzduire mult mai stabil, cu puține sau fara fluctuatii chiar, în resursele disponibile. Gazduire Enterprise Hosting Services ofera cele mai bune astfel de servicii in momentul de fata.

Dacă ați folosit vreodată programe cum ar fi Microsoft Virtual PC, VMWare Player, stație de lucru etc., atunci ați folosit același concept pe computer. Acest software vă permite să faceți același lucru pe computerul personal, permițându-vă să rulați “virtual” un alt sistem Operating System pe lângă cel deja instalat. Oamenii folosesc această tehnologie pe computerele personale, în cea mai mare parte pentru a testa / rula software-ul și site-urile în diferite medii, fără a suporta costul de cumpărare de computere suplimentare.

Asadar, dupa cum se poate vedea, atunci cand resursele de care beneficiati in cadrul unui pachet de gazduire partajata nu va mai sunt suficiente, cu siguranta trebuie sa va indreptati atentia spre un pachet care sa va ofere mult mai multe resurse, iar in acest sens un server VPS va poate fi mai mult decat suficient.

In cazul in care nici serverul VPS nu poate face fata cerintelor dvs., atunci este indicat sa a indreptati atentia cat mai repede cu putinta spre un pachet de gazduire dedicata. Toate aceste trei pachete (shared hosting, VPS hosting sau gazduire dedicata), le puteti alege de la Gazduire Enterprise.